Marina nu este un hotel de 5* cum puteti intalni la turci, dar isi merita banii pt. ca este un hotel curat, bine localizat si cu personal foarte amabil.
Impresiile mele sunt din punctul de vedere al unei familii cu doi copii mici; scriu pe scurt plusurile si minusurile.
Plusuri:
- localizare buna, practic pe plaja si la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii;
- hotelul, apartamentele, holurile, piscinele etc. sunt foarte curate;
- apartamentele au camere mari, aerisite si sunt cele mai potrivite unei familii cu doi copii mici/mari;
- sala de mese, vesela si tacamurile sunt impecabile;
- mancare este buna, gustoasa si variata;
- la AI tot timpul gasesti ceva de mancare si de bautura;
- personalul amabil si atent;
- recomand familiilor cu copii.
Minusuri:
- parcare greoaie, dar se gasesc locuri in fata hotelului;
- bauturile alcoolice si nealcoolice oferite la AI.
Trimis de RAZM in 05.07.12 10:51:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balcic, Nisipurile de Aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RAZM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Peste 2 saptamani mergem si noi la marina grand beach... tot o familie cu 2 copii mici. Eram curios daca au in dotare club de entertainment si locuri de joaca pentru copii, daca hotelul dispune de sezlonguri/umbrelute pe plaja si care este tariful de parcare/zi.
Multumesc.
P. S. : Ati mers prin giurgiu/ruse sau prin vama veche? Ce traseu recomandati?!
@danichim: Buna ziua,
Eu va recomand sa mergeti prin Vama Veche mai ales pt. ca s-au deschis cei 30km. de autostrada de la Murfatlar la Agigea, care ocolesc Cta. si scutiti cam 1 ora; apoi drumul de la Vama pana in Nisipuri este foarte bun intre localitati si gol, intr-o ora sunteti acolo! Noi asa am mers.
Hotelul are entertaiment pt. copii, din cate am citit pe afisele postate la receptie, seara au minidisco, dar noi am preferat sa mergem in statiune pt. ca alor mei le placea foarte mult la masinute si altele.
Hotelul nu are plaja proprie. Pe plaja 2 sejlonguri + umbrela=24leva.
Eu am parcat chiar in fata hotelului gratis!!
@RAZM: Buna ziua,
Probabil vom merge si noi tot prin vama veche. Sa vedem cum o fi traficul vinerea viitoare cand plecam.
Pentru entertainment cred ca vom avea si noi aceeasi tinta... in statiune, unde atractiile sunt mai mari si mai diversificate pentru cei mici.
Treaba asta cu lipsa unei plaje proprii e destul de nasoala, dar e o hiba a intregului litoral bulgaresc. 10-12 euro/zi e cam mult pentru sezlonguri... mai bine le luam copiilor ceva sau ii pastram pentru distractie in statiune.
Din ce am mai auzit, cu parcarea e cumva la noroc.
Multumesc mult pentru sfaturi si pentru informatii.
- Sep.2024 Vacanta la Nisipuri, la hotel Marina Grand Beach — scris în 16.09.24 de LilianaMaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Locatie super buna.. — scris în 19.05.22 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Frumos! — scris în 07.04.22 de Delia1984 din SâNTANDREI [BH] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Este un hotel bun dar ar merita o renovare — scris în 19.01.22 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Se poate mult mai bine — scris în 30.08.21 de ACC11 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta noastra — scris în 08.08.21 de ux121697 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Superb pe scurt — scris în 21.07.21 de ux121100 din SATU MARE