Hotelul nu are nici pe departe 4 stele, serviciile pe care le ofera sunt foarte slabe, iar personalul este pe masura hotelului. Nu exista programe de animatie, club de copii, iar serviciile de all inclusive sunt jalnice.
La micul dejun, meniul a fost identic pe toata perioada sejurului, constand in salam si parizer ieftin, branza feta, franzela, rosii, unt, gem, castraveti, masline, oua (fierte si ochiuri), ceai si cafea. Pranzul continea, invariabil, musaca, legume fierte, cartofi prajiti, un singur fel de carne (de porc sau oaie, ori chiftele), rosii, castraveti, ardei, ceapa, branza feta ramasa de dimineata, masline, pepene galben si rosu, precum si un fel de prajitura. Cina mai continea in plus si o supa (un singur fel), dar era impropriu spus supa (zeama goala si fara niciun gust).
Intre mese se serveau bauturi racoritoare (la dozator) groaznice, bere si vin de masa, la pahar. Atat. Acesta inseamna la greci all inclusive.
Camerele erau curate, dar simple (mult prea simple), cu mobilier vechi, uzat si mirosind a mucegai. Desi in prezentarea hotelului scria ca toate camerele au in baie uscator de par, a noastra nu avea (am cerut unul ulterior de la receptie).
Ce mi-a placut la acest hotel a fost piscina, foarte mare, curata, cu apa de mare.
Raportul pret - calitate este total dezavantajos. Noi (eu, sotia si fiica noastra, in varsta de 8 ani) am platit 1610 euro pentru o saptamana, pret pe care il consider exorbitant pentru conditiile oferite.
Sfatul meu: Nu alegeti all inclusive in insula Creta, mai ales in statiunea Amoudarra (langa Heraklion), ci cazare cu mic dejun. Sunt foarte multe restaurante, cu mancare foarte buna.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.33508320 N, 25.07858317 E - neconfirmate încă
- Jun.2013 Sejur reusit — scris în 13.06.13 de ip_alex21 din SIBIU - RECOMANDĂ