Hotel Maria sau aici sunteti pe teritoriul meu
Am fost cazati in acest hotel, care nu are nici macar firma. Nu as recomanda nimanui sa se cazeze aici.
Camerele sunt mici, baia la fel, ai o chicineta, care pentru cineva care gandeste logic cred ca inseamna self-catering. Ei bine, nu. Nu ai voie sa prajesti, sa faci gratar, sa mananci in camera (mai precis pe terasa, unde ai masa si scaune). Astea sunt regulile proprietarilor si noi, ca niste musafiri cumsecade, trebuie sa le respectam cu sfintenie, nu?
Totul pare ca o vila mai rasarita, dar proprietarii isi dau niste aere de 5 stele. Cand trec pe langa tine, isi baga capul intre umeri si asteapta probabil sa le faci plecaciuni, nu o sa auzi niciodata un salut din partea lor.
Gunoiul se ridica o data la 3 zile, desi hartia igienica nu se poate arunca in vasul de toaleta.
Din fericire, in aceasta perioada nu am avut nevoie de aer conditionat, mai ales ca aveam vedere catre nord-vest.
Aseara am vrut eu sa arunc gunoiul, am intrebat proprietara unde anume, s-a deranjat de pe scaun sa imi arate, dar nu s-a obosit sa imi dea un alt sac in locul celui folosit.
Nu exista plasa de tantari, asa ca in fiecare seara aveam program de "vanatoare".
In concluzie, nu voi mai alege niciodata un hotel cu chicineta, prefer o vila, acolo cel putin stii ca proprietarii nu isi dau aere, poti sa te simti liber, ca doar de aceea mergi in vacanta, nu?
Trimis de Elenav in 25.05.14 17:04:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Zakynthos, Nei Pori
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elenav); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elenav: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@florinvfc: am facut baie, apa a avut cam 15-16 grade cand am sarit in ea de pe vapor, in croaziera, si cam 17 la mal. Sambata seara a plouat si azi a fost mai calda, undeva la 20-21 grade
@Elenav: Am uitat sa precizez ca "hotelul" are piscina, dar nu are un accesoriu foarte important: DUSUL.
@Elenav: Cât ați plătit pentru sejur?
@johnnyredlabel: nu cred ca are vreo relevanta, sejurul a fost achizitionat din septembrie 2013, printr-o oferta early-booking
@Elenav: nu cumva ai fost cazat la Studio Maria, aflat cam in aceeasi zona cu Hotel Maria actualmente Hotel Marialena?
verifica te rog acest link. mariastudios.eu/index.php ... mid=134&lang=en.
@webmasterX: avand in vedere ca nu era nici o firma, e posibil, acolo sunt 2 corpuri de cladire, unul in proprietatea lui Nikos, celalalt a surorii lui, Eleni. Noi am stat in partea lui Eleni
@Elenav: Multumesc, deci la Hotel Maria (actualmente Marialena) detinut de Helena (Eleni).
- Aug.2018 O cazare decentă! — scris în 07.09.18 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Marialena — scris în 24.08.18 de LoryMiha din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2017 Marialena Hotel — scris în 01.09.17 de cataianis* din BACAU - nu recomandă
- Jul.2016 Un concediu de vis — scris în 20.07.16 de marinadina11 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Superb, fără comentarii — scris în 15.07.16 de cataianis* din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Maria = Superb — scris în 28.06.16 de shoby din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Ne-am simtit ca acasa — scris în 17.09.14 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ