Cateva detalii care sper ca va for fi de folos:
1. Transportul f ok pana la destinatie desi drumul e destul de lung insa cu opriri rezonabile in asa fel incat sa nu fie probleme de genul toaleta etc
2. Ghidul local Alina este exceptionala. Are tot ce-i trebuie pt a fi ghidul perfect.
3. Cazarea f f f ok raportat la pretul camerei. Nu va recomand masa decat daca e musai deoarece aveti chicineta in camera, plita, ceva vase, vesela, frigider cu congelator
4. Preturile la supermarket sunt f accesibile - similar cu ce s-a scris deja. Va recomand o geanta frigorifica pe care sa o luati si pe plaja unde va puteti lua micul dejun/pranz.
5. Seara am colindat tavernele. Irene este ce se scrie, cam inghesuita putin si cu multi romani dar nu numai.
6. Legat de program acolo va recomand sa luati la fata locului dupa ce va prezinta ghidul in detaliul ce si cum si asta daca sunteti comozi. Daca vreti sa va aventurati atunci urmati sfaturile de pe site si cautati singurei pe la agentiile locale. Noi am luat tur de insula si seara greceasca si a meritt fiecare euro.
7. intoarcerea in tara a fost singura problema la noi ca am venit cu un autocar sub clasa celui cu care ne-am dus si ne-am am chinut cu somnul pt ca simteai fiecare groapa :)
Trimis de catalinco in 24.07.12 14:40:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinco); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@catalinco: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2018 O cazare decentă! — scris în 07.09.18 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Marialena — scris în 24.08.18 de LoryMiha din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2017 Marialena Hotel — scris în 01.09.17 de cataianis* din BACAU - nu recomandă
- Jul.2016 Un concediu de vis — scris în 20.07.16 de marinadina11 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Superb, fără comentarii — scris în 15.07.16 de cataianis* din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Maria = Superb — scris în 28.06.16 de shoby din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Ne-am simtit ca acasa — scris în 17.09.14 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ