Anul asta m-am hotarat sa nu ma mai opresc la Canakkale ci sa merg un pic mai jos asa ca am deschis harta si un site de rezervari si am gasit Hotel Mare care nu stiu cate stele are dar este situat in statiunea Kucukkoy mai jos un pic de Ayvalic. Este pe drumul de Izmir cam la 180 de km de Canakkale faci dreapta la indicatorul de Sarimsakli Plajlari.
Hotelul este chiar la plaja. Camerele curate. Personal amabil care nu vb engleza. Eu am dat 36 euro / noapte cu demipensiune si cred ca a meritat toti banii.
Mancarea buna nu foarte variata dar gaseai ceva sa iti placa. Masa de seara este de la 19 - 21 iar micul dejun de la 8 la 10.
Dupa micul dejun am plecat la Kuasadasi si eram la 12 in hotel (vezi impresii). Atentie ca la autostrada la Izmir trebuie sa va cumparati un card electronic pe care il lipiti pe parbriz la piciorul oglinzii retrovizoare.
Consider ca am facut o alegere excelenta avand in vedere pretul dar si faptul ca a fost mai comod de ajuns in Kusadasi.
Trimis de stncmadalina in 04.06.13 06:55:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stncmadalina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@stncmadalina: este cumva vorba de Hotelul "Mare" descris de droniucm aici:
Deși n-am primit confirmarea din partea autoarei, îmi pare foarte probabil c-a stat la hotelul indicat mai sus, astfel c-am mutat impresiile în rubrica deja existentă.
Dacă greșesc și hotelul la care s-a stat este totuși unul diferit, rog să fiu corectat de autoare.
@webmaster: da acesta este dar cand am cautat nu l-am gasit.
Internetul e cam slab la hotel.
Vroiam sa te intreb: cardul electronic de unde l-ai cumparat, cat costa si daca stii ce pot face cu vechile carduri ptr. autostrada? imi pot recupera/preschimba lirele pe care le mai am pe ele? multumesc!
- Aug.2009 Fugiti de Ayvalik, hotel Mare — scris în 10.08.09 de droniucm din CONSTANţA - nu recomandă