Am fost la inceputul lui iulie si desi am ajuns la ora 10_30 min, la ora 11_00 am fost cazati, bineanteles dupa ce am introdus ceva leva in pasaport.Am primit bratarile imediat pt a putea merge la masa.
Am primit o camera superba la primul etaj cu vedere la piscina si mare, curatenie in camera zilnic, prosoape zilnic schimbate, cearceafurile schimbate o data in sejur.
Personalul f amabil, animatorii isi fac datoria si f draguti.
Mancarea f diversificata, se termina un platou cu un fel de mancare, se aduce al platou total diferit, seara se fac gratare, aveti de unde alege, mancarea proaspata si necondimentata pt cei cu alergii.
Plaja f aproape si curata.
Am platit pt 5 nopti 387 euro, iar in Neptun pt 350 euro, aveam hotel f vechi, mancare la impins tava, fara piscina, fara sezlonguri, fara prosoape schimbate, etc Asa ca numai fiti asa pretentiosi si mofturosi unii care acasa nu aveti mai nimic acasa.
Recomand acest hotel, nota 10
Trimis de miu77 in 28.12.16 09:00:05
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miu77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@miu77: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 96&ridAnt=75462
- Sep.2024 Vacanță ratată! — scris în 08.09.24 de ux1357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand — scris în 11.08.21 de ux121813 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu ratat in Albena in anul pandemiei — scris în 03.09.20 de Valentina79 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotelul Malibu, de toata jena — scris în 06.09.19 de anddra din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2019 Pareri — scris în 26.06.19 de Tina1965 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2018 Malibu cu bune si rele — scris în 28.08.18 de nicapost din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Malibu - Albena — scris în 20.08.18 de ingbv din BRAşOV - RECOMANDĂ