Hotelul Malibu nu își justifica cele 4 stele, cel puțin în camera in care am fost cazat eu.
Serviciile nu se ridica la standardele internaționale pe care le cunoaștem și noi după ce au trecut anii de la "revoluție".
All Inclusive înseamna de fapt ca ceea ce vor administratorii este parte din AI restul poate ca o fi inclus în UAI (Ultra All Inclusive de care am aflat cam târziu).
La momentul cazării undeva spre orele 15.00 camera nu era încă gata asa ca ni s-a repartizat o alta în care curățenie cu aspiratorul nu s-a făcut nici măcar o singura data în timpul șederii noastre acolo. Desigur ca trucul cu un fir de ață lăsat undeva într-un colt îl cam știe toată lumea. Eu am lăsat doua, unul în camera și altul în baie. Ambele au rămas acolo la plecarea noastră din hotel după 7 nopți.
Cea mai mare deziluzie a constat în faptul ca niște pensionari germani, se cam îmbătau și târziu spre miezul nopții se retrăgeau, după ce se închidea barul, cu strigate, cântece și alte hohote, chiuituri fără sa le pese de restul turiștilor unii cu copii mici.
In toată perioada așternuturile s-au schimbat o singura data iar rezerva de săpunuri și șampon nu a fost atinsa de personalul însărcinat cu problemele respective.
Nu pot decât sa spun ca puteți încerca alte hoteluri unde poate ca va fi fiind mai bine.
Trimis de oldman in 19.09.16 09:41:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oldman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2024 Vacanță ratată! — scris în 08.09.24 de ux1357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand — scris în 11.08.21 de ux121813 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu ratat in Albena in anul pandemiei — scris în 03.09.20 de Valentina79 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotelul Malibu, de toata jena — scris în 06.09.19 de anddra din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2019 Pareri — scris în 26.06.19 de Tina1965 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2018 Malibu cu bune si rele — scris în 28.08.18 de nicapost din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Malibu - Albena — scris în 20.08.18 de ingbv din BRAşOV - RECOMANDĂ