Pentru anul acesta am ales Bulgaria si foarte bine am facut.
Hotelul are o pozitie excelenta, este aproape de mare si de centrul statiunii.
Camera spatioasa, la etajul 4 cu vedere la mare, un pat dublu si o canapea. Personalul foarte amabil si binevoitor.
Am ajuns la ora 14 si imediat am fost indrumati spre restaurant la masa.
Mancarea este foarte buna si variata. In fiecare zi se fac gratare afara, au fost coaste de porc, mici, pastrav, aripi si piept de pui, legume).
Berea si vinul ok. Plaja este lata si foarte curata, primesti in pret 2 sezlonguri si o umbrela, intrarea in apa este lina.
Echipa de animatie foarte ok, copilul nostru a fost foarte incantat. Curatenia in camera se face zilnic, simbul de prosoape la 2 zile.
Noi ne-am simtit foarte bine la Malibu.
Poate au fost si minusuri dar noi nu le-am cautat, am preferat sa ne bucuram de concediu.
Am ramas placut impresionati de felul in care fac bulgarii turism.
Trimis de edygilet74 in 13.09.15 02:03:45
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (edygilet74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua! care a fost numarul camerei? cam care ar fi cele cu vedere buna spre mare? exista beach bar? multumesc.
Salut, 401-410 au vedere la mare, noi am stat la etajul 4, cam 405, nu este beach bar pe plaja doar la piscina, distanta de la piscina pana la plaza este de 50-60 metri. Pe plaja ai 2 sezlonguri si o umbrela, au plaja privata.
- Sep.2024 Vacanță ratată! — scris în 08.09.24 de ux1357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand — scris în 11.08.21 de ux121813 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu ratat in Albena in anul pandemiei — scris în 03.09.20 de Valentina79 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotelul Malibu, de toata jena — scris în 06.09.19 de anddra din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2019 Pareri — scris în 26.06.19 de Tina1965 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2018 Malibu cu bune si rele — scris în 28.08.18 de nicapost din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Malibu - Albena — scris în 20.08.18 de ingbv din BRAşOV - RECOMANDĂ