Buna, nu o sa dau foarte multe detali, dar va spun sincer ca nu merita.
La restaurant (cantina) o mancare groaznic de murdara si mizerabila. In fiecare zi la dejun si masa de seara aveau NUMAI PESTE, mai venea si salvarea din zi in zi si lua pe cate unu.
Un hotel plin de francezi nenorociti care daca nu vorbeai cu ei in franceza te discriminau.
Bautura (racoritoarele) sunt foarte dulci, berea apa chioara, taria era mai accepabila. OK, la mancarea si bautura gusturile nu se discuta.
PERSONALUL DE 2 LEI... decizia va apartine...
Trimis de Costin67 in 13.08.12 14:57:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Costin67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ma scuzati ca zic, da' nu ma pot abtine, ati scris aceste randuri asa in fuga mare, cum ne sfatuiti si pe noi sa facem, ca sunt tare alambicate si haioase, plus francezii aceia, care n-am retinut prea bine ce si cum faceau?!!!
Am observat si eu ca ai naibii francezi nu prea vorbeau romana. Sau engleza. Sau bulgara. Da' se descurcau bine in franceza. Si in plus, erau sacaitori. Odata ne-am uitat o bluza pe un scaun pe terasa, si o frantuzoaica impertinenta a alergat dupa noi pana la intrarea in hotel, sa ne-o returneze. Da' banuiesc ca ne-au crezut nemti, datorita blondelor din familie, asa ca am beneficiat de cunoscuta prietenie care s-a instaurat intre cele doua popoare. Si mie mi s-au parut prea dulci racoritoarele, asa ca-l rugam pe barman, in bulgara, sa dea drumul si la sifon in amestec, cred ca o facea cu placere, si banuiesc ca o mai facea si atunci cand nu-l ruga nimeni, pentru ca, nu-i asa, trebuie sa mai citesti din cand in cand review-urile hotelului unde lucrezi vara.
Inteleg ca, mai nou, impertinentii baga doar peste la toate mesele. Tz tz tz, pe vremea mea mai vedeai un porc, un pui, o vita sotata, sper ca nu era acelasi peste fotografiat de calim...
Si ca sa sfarsesc, din ce-mi aduc aminte, cameristele nu erau de doi lei, ci de doua leva, care plasate din cand in cand, le dadeau aripi (e, nu chiar, da se miscau mult mai repede).
Imi pare rau ca nu ti-a placut acolo, hotelul este basic, masa la fel, dar este clar ca ai nevoie de ceva mai classy. Aud doar lucruri frumoase despre Duni...
Si eu am fost la Malibu, in urma cu 4-5 ani, in prima mea vacanta in Bulgaria. La acel moment, am fost mai mult decat entuziasmata. Sigur, daca fac comparatie cu alte hoteluri din Bulgaria in care am stat dupa aceea, Malibu ar fi la coada, insa NU pentru ca ar fi un hotel prost, ci pentru ca celelalte au fost mai bune. In niciun caz nu a fost mancare proasta la Malibu, camera a fost OK, curatenia s-a facut zilnic. In plus, la capitolul amabilitate a personalului, Malibu ocupa primul loc in clasamentul meu: deasupra resortului de la Duni, a hotelului Nessebar Palace, a hotelurilor Astera şi Dolce Vita din Nisipuri (toate cotate la agentii si pe site-urile de profil mult mai bine decat Malibu).
- Sep.2024 Vacanță ratată! — scris în 08.09.24 de ux1357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand — scris în 11.08.21 de ux121813 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu ratat in Albena in anul pandemiei — scris în 03.09.20 de Valentina79 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotelul Malibu, de toata jena — scris în 06.09.19 de anddra din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2019 Pareri — scris în 26.06.19 de Tina1965 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2018 Malibu cu bune si rele — scris în 28.08.18 de nicapost din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Malibu - Albena — scris în 20.08.18 de ingbv din BRAşOV - RECOMANDĂ