RĂU
Drumul până acolo a fost aglomerat, am stat foarte mult in vama, după 2 zile pe drum, a durat foarte mult si preluare la recepție.
despre SERVICII
Doamna de la recepție, foarte înceată, ne a verificat biletul, ne-a pus bratarile pe mama si cam atat, fără nici o descriere a hotelului, program mese, etc, le am descoperit noi pe parcurs.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camere foarte mici, mobilier vechi, curățenia lasă de dorit, AC nefunctional, televizor defect, frigider care nu răcea, în baie mucegai, păianjeni. Prize lipsă.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncare bună, dar cam aceeași în fiecare zi, băutura slabă, farfurii ciobite, murdărie pe jos in sala de mese.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja de vis, curat, intrarea în mare lina, un minus ar fi lipsa bar pe plaja, dar e aproape hotelul, poti usor să-ți iei ceva de băut.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Piscină pt adulți și pt copiii, animatori care au foarte multe activități pt copiii.
Trimis de ux121813 in 11.08.21 23:14:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121813); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121813: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104636&hid=2496.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121813 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Buna seara! Imi puteti spune cate ceva despre divertisment? Era si sera divertisment sau muzca pentru adulti? La capitoul mancare, se faceau si gratare? Parcarea cat v-a costat? Multmesc
@prichindica:
”Imi puteti spune cate ceva despre divertisment? Era si sera divertisment sau muzca pentru adulti?
Nici înainte de pandemie Malibu nu excela la capitolul divertisment, astfel că este puţin probabil să fi făcut prea multe în contextul actual. Pentru copii se organizau însă unele activităţi.
”La capitoul mancare, se faceau si gratare?
Mie mâncarea mi s-a părut ok, nu foarte diversificată, acceptabilă în media Albenei. Printre multe mâncăruri gătite, găseai şi fripturi, mai ales la cină.
”Parcarea cat v-a costat?
Hotelul se află în zona verde, iar locurile din preajma hotelului costă, teoretic, 20 leva/zi.
- Sep.2024 Vacanță ratată! — scris în 08.09.24 de ux1357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu ratat in Albena in anul pandemiei — scris în 03.09.20 de Valentina79 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotelul Malibu, de toata jena — scris în 06.09.19 de anddra din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2019 Pareri — scris în 26.06.19 de Tina1965 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2018 Malibu cu bune si rele — scris în 28.08.18 de nicapost din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Malibu - Albena — scris în 20.08.18 de ingbv din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Nu recomand. Perioada august 2018. Hotel Malibu din Albena — scris în 10.08.18 de ioanadobrinescu din PLOIESTI - nu recomandă