Nu am fost ci sunt aici la Club Tarhan si spun cat se poate de sincer ca este sub orice asteptari.
Numai daca nu ai mai fost nicairi poti spune cat de cat ceva favorabil.
Sunt cu un Grup mai mare de peste 40 persoane si va spun ca aproape toti sunt nemultumiti.
Serviciile sunt execrabile, mancarea foarte proasta, miros dezgustator la sala de mese, furnici pe masa de mese, pisici intre mese, nu are bar la piscina din cauza ca nu au personal, nu au plaja lor, nu au teren de volei, nu stie nimeni engleza, personalul este mizerabil, practice sub orice critica.
Nu exita nici un fel de animator (un travestit Noemi si un pitic care sunt inexistenti).
Practic mi-am ratat concediul. Nu recomand.
Trimis de Boris15 in 03.09.11 00:29:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Presa de Finica, Aydinbey, Adakule
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Boris15); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Boris15: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Ne pare rau ca debutul tau s-a nimerit sa fie cu ocazia acestui sejur ce pare ina cest moment nemultumitor; avand in vedere ca sunteti un grup mai mare, poate totusi veti reusi sa va bucurati de partile bune ale sejurului si ignorati/minimizati motivele de nemultumire, astfel incat sa aveti totusi o vacanta din care sa va intoarceti voiosi si cu bateriile reincarcate.
Multumim pentru impresii, te asteptam cu posibile completari la reintoarcerea in tara si cu eventuale alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Sep.2016 Pentru cei ce nu cred ca vor primi mai mult decat platesc — scris în 16.09.16 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O vacanta frumoasa — scris în 27.10.13 de alipiticot din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur relaxant — scris în 14.07.14 de helen39 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- May.2013 Încantat — scris în 07.12.13 de ag40xxl din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Super vacanta — scris în 30.08.12 de 24cata72 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Mergeti in vacanta, nu in inspectie — scris în 07.09.11 de popa39 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Sub asteptari — scris în 30.07.11 de emat din BOTOSANI - nu recomandă