Superba locatie, personal amabil, mancare foarte buna, a fost frumos
Am fost in iunie mai multe familii la acest hotel si vreau sa va spuna ca raportul calitate pret a fost excelent.
In resort totul este f frumos si ingrijit, au doua piscine pt adulti si una pt copii. La una din piscine este animatie toata ziua. Noi am fost cu masina, am avut parcare, totul a fost ok.
La plaja sunt sezlonguri de lemn. Mai mult de jumatate din ele au umbrele fixe. Intradevar se ridica prosoapele de pe sezlonguri la piscina pana in ora opt dimineata. Daca ramai acolo nu este nici o problema. Prosoapele se ridica pt ca se puneau de la cinci dimineata si veneai si tu ca omul dimineata si nu gaseai nici un sezlong liber. sezlonguri sunt la cele doua piscine la plaja si intre palmieri. Intre palmieri gasesti toata ziua in rest pana in ora zece dimineata, iar la plaja pana in zece si treizeci de minute sau dupa ora doua ziua.
Majoritatea turistilor sunt britanici. Echipa de animatie este condusa de Casper si Naomi.
La capitolul nemultumiri as putea spune ca fructele la masa, seara in afara de pepene nu exista nimic, iar la prannz cand au fost caise mici, corcduse, sau nu a fost nimic.
Barul din piscina si cel de la plaja nu functionau toata ziua.
Plaja buna intrarea in mare lina, daca va plac sporturile nautice puteti face dar sunt contracost.
Curatenie in camere zilnic, se schimba lenjeria zilnic.
Exista un bazar mare la aproximativ 1,5 km. Noi am mers pe jos pana acolo, este relaxant. Daca vreti viata de noapte este la o distanta de 8 km de hotel, prima statiune cu terase, magazine etc.
Seara sunt spectacole pt copii pana la ora 22, dupa care pana la ora 23 program pt adulti. Iin fiecare seara sunt spectacole tematice. Berea este Efes si este f buna. bauturile racoritoare cu acid sunt cola, fanta, sprite si sunt ok. Cele fara acid nu sunt extraordinare.
In concluzie, am avut un concediu reusit si f frumos in care m-am simtit bine si pot spune ca turcii sunt extraordinari de primitori si binevoitori.
O sa postez si cateva poze sa va faceti o impresie despre tot ce v-am scris eu aici.
Trimis de praslea in 10.07.11 02:54:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (praslea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2016 Pentru cei ce nu cred ca vor primi mai mult decat platesc — scris în 16.09.16 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O vacanta frumoasa — scris în 27.10.13 de alipiticot din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un sejur relaxant — scris în 14.07.14 de helen39 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- May.2013 Încantat — scris în 07.12.13 de ag40xxl din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Super vacanta — scris în 30.08.12 de 24cata72 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Mergeti in vacanta, nu in inspectie — scris în 07.09.11 de popa39 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Vacanta ratata — scris în 03.09.11 de Boris15 din TURDA - nu recomandă