Am fost pentru prima oara in Grecia si dupa spusele altora m-am asteptat la ceva ,,spectaculos", dar nu a fost de fel asa.
Cazarea in camera de hotel a fost acceptabila dar mancarea neasteptat de rea. Dimineata, timp de 7 zile am primit aceeasi mancare (cam 5 feluri) adica neschimbata iar seara mai schimbau carnea, intr-o zi de porc iar cealalta zi de pui. Apa de baut la masa nu era, sa cumperi de la ei cu 2.5 E.
Plaja era destul de departe de hotel iar sezlongurile cam scumpe 7.50 E, berea 5 E, toate erau cam scumpe.
Personalul de la hotel, restaurant foarte rece si plictisit.
Cu parere de rau daca nu se schimba ceva, cred ca a fost ultimul concediu in Grecia.
Trimis de Lidia Dragus in 30.07.12 15:33:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lidia Dragus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu trebuie sa generalizezi daca ai fost la un hotel care nu ti a oferit serviciile pe care le cautai, nu inseamna ca toate sunt la fel, incearca sa schimbi tu ceva mergi la 4 sau 5 stele sa vezi daca mai ai aceiasi parere, probabil serviciile sunt pe masura pretului, nici eu nu iubesc Grecia dar daca e sa spun ca ceva este spectaculos acolo pot sa spun asta despre Marea Egee.
@crismar2011: si eu sunt de aceeasi parere. Nici eu nu am fost cea mai incantata de servciile hotelului Macedonian Sun, dar asa cum ai zis si tu, Marea Egee merita totul.
Salut
daca primeai aceeasi mancare nu inseamna ca era rea. Eu nu cred ca la 3 stele ai pretentii de 10 feluri de mancare in fiecare zi si diferite de la o zi la alta. CA doar nu esti la Master Chef!
Iar personalul hotelului era al hotelului nu al tau personal - adica nu te astepta ca lumea sa te si iubeasca pentru ca esti din Romania si ti-ai luat o excursie ieftina!
Se stie ca daca vrei ca personalul sa te perieze te duci in Turcia si poate ai noroc si de ceva feluri de mancare in plus.
Iar plaja iti oferea ocazia sa te mai si plimbi pana la ea prin gradinile hotelului Palini + ale hotelului Macedonian.
Ideea e ca daca ai mers in Grecia pentru hotel puteai sa iesi mai ieftin stand in tara la un hotel gen Ramada sau Hilton si poate era mai bine - te bucurai de conditiile betoanelor.
Ma vad nevoit sa spun aceste lucruri deoarece daca tot ne dam cu parerea despre o locatie macar sa fie obiectiva si nu bazata pe propriile noastre frustrari.
Sunt oameni care sunt cu pretentii decente si poate s-ar simti bine la un astfel de hotel.
Mersi
- Jul.2018 Ansamblu frumos, cu mult spatiu verde, cazare medie, mancare mediocra — scris în 06.08.18 de tdf din BOLDESTI-SCAENI - nu recomandă
- Jul.2018 O mizerie de hotel — scris în 14.07.18 de Kekelino din BUCHAREST
- Jun.2018 Am fost in Kalithea — scris în 11.06.18 de Diana Florea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Acceptabil — scris în 01.09.14 de Ralteo din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2014 Hotel vechi pe interior placut la exterior... — scris în 28.08.14 de Bascone din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2014 Impresie buna — scris în 28.06.14 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un concediu reusit — scris în 18.06.14 de Doru Marian din INEU [AR] - RECOMANDĂ