Cel mai urat concediu +++ Hotul din camera
Ne-am intors sambata din Grecia Halkidiki, cazati fiind la Macedonia Sun Hotel... incep prin a va povesti prima zi: am fost cazati intr-o camera de la demisol, cu miros groaznic de igrasie, camera plina de furnici, groaznica, desi cu o zi inainte de a pleca din tara agentia Lang Travel din Arad ne-a cerut 100 Euro in plus pt. a primi o camera care sa nu fie la 'sobolani' (acesta a fost limbajul 'd-nei'), zis si facut, insa surpiza a fost odata ajunsi acolo. Am cerut sa vb. cu managerul care mi s-a adresat extrem de arogant si ironic... am trecut cu vederea. A 2 a zi am primit o alta camera cu vedere la gradina, acceptabila insa nicidecum cele vazute pe site-uri.
Si acum vine partea HORROR, a 2-a noapte mi-am culcat copilul de 1 an si 10 si am iesit pe teresa din fata camerei cu prietenii nostri. Pe la 12 sotul meu aude copilul maraind, cand intra in camera constata ca e cineva in baie, se apropie, aprinde becul, deschide usa si dupa usa vede pe cineva cu un CUTIT in mana... Reuseste sa inchida usa, scot copilul din camera, fugim la receptie, dam de un domn ironic care vine, vede ce s-a intamplat si apoi ma trimite la culcare in aceasi camera, cu geamul spart, asigurandu-ma ca hotul nu vine de 2 ori in aceasi noapte si ca el nu e Dzeu. sa stie daca vom trai pana maine!!! Am stat pana la 5 la politie dand pe declaratii, cand am revenit la hotel am dormit cu prietenii nostri in pat, 5 pers. intr-un pat!!! Am cerut sa ni se prelungeasca vacanta cu o zi deoarece o noapte si jumate de zi am pierdut-o datorita incidentului insa agentia Lang Travel nici nu a vrut sa auda... pana la urma hotelul impreuna cu o agentie din Grecia au decis sa ne dea acea zi.
Faptul ca hotelul e de departe de cele 3 * nici nu se pune problema, mancare groaznica, dimineata si seara nelipsitii cartofi prajiti... in ultima seara satui de aceasi mancare am optat pt. lubenita si ATAT. Ospatari chinuiti de greci, neplatiti de luni de zile... hotel neingrijit, frigidere pline de furnici.
Toti romani cazati acolo in perioada noastra au fost nemultumiti...
Pt. noi a fost... groaznic, nici macar nu o pot numi vacanta!!!
Trimis de GligorAndreea in 23.07.12 15:38:24
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GligorAndreea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
M-am ingrozit cand am citit... de fapt ati avut de-a face cu un posibil criminal, atata vreme cat avea si un cutit in mana!!... iar atitudinea celor de la hotel mi se pare absolut iresposabila si dementa, se putea intampla o nenorocire!!! celelalte mizerii nici nu mai conteaza pe langa cumpana pe care ati trecut-o!! bine ca n-ati patit nimic si mai ales copilul... MA INGROZESC!!
Îmi pare rău pentru pentru concediul ratat şi chiar ramân surprinsă că asa ce va se poate întâmpla în Grecia.
@danette: Intradevar reactia hotelului a fost josnica... nici noi nu ne asteptam, insa asa a fost de la inceput, oameni plini de aroganta!!! NU recomand!!!
am fost si eu la acelasi hotel, in acceasi statiune... totul mi s a parut a fi perfect sau aproape de perfect (fac rectificarea ptr cei foarte pretentiosi). hotelul era foarte in regula si personalul la fel. statiunea deosebit de frumoasa. cat despre micul dejun... nici urma de cartofi prajiti... era un mic dejun foarte diversificat. daca citeam acest comentariu cu siguranta nu mai mergeam acolo si mare pacat! chiar se merita o vacanta acolo!
@roxanaana: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Jul.2018 Ansamblu frumos, cu mult spatiu verde, cazare medie, mancare mediocra — scris în 06.08.18 de tdf din BOLDESTI-SCAENI - nu recomandă
- Jul.2018 O mizerie de hotel — scris în 14.07.18 de Kekelino din BUCHAREST
- Jun.2018 Am fost in Kalithea — scris în 11.06.18 de Diana Florea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Acceptabil — scris în 01.09.14 de Ralteo din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2014 Hotel vechi pe interior placut la exterior... — scris în 28.08.14 de Bascone din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2014 Impresie buna — scris în 28.06.14 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un concediu reusit — scris în 18.06.14 de Doru Marian din INEU [AR] - RECOMANDĂ