Am fost pentru a doua oara la acest hotel, prima data am fost prin 2008 parca si ce pot spune este ca a scazut in calitatea serviciilor poate din cauza crizei poate din cauza preturilor scazute practicate in ultimul timp. Oricum la banii care am platit pentru doua camere demipensiune nu am avut nici un resentiment.
Minusurile constatate fata de primul sejur ar fi:
- Piscina lasa mult de dorit in ceea ce priveste curatenia!
-Seara greceasca in 2008 a fost gratuita - 2011 inexistenta!
-Atentie in perioadele cand nu functioneaza aerul conditionat care este centralizat si nu porneste decat la 1 iulie (in 2008 am fost pe sfarsit de iunie si a fost jale!!!)
In rest ce va pot spune preferam aceasta zona datorita plajei din Kalithea care este deosebita si aici as avea un minus anul acesta am constatat inmultirea sezlongurilor si preturile mult mai piperate la bauturi in 2008 era un frape 1,5 eur acuma era 3,5 eur (in paralia 2,5 eur) si mult mai aglomerata plaja.
Restaurantele din Kalithea sunt foarte bune dar este bine sa va ghidati si dupa gradul de ocupare etc.
Cam atat despre acest resort si sigur voi reveni in zona pentru plaja de aici, chiar voi adauga cateva fotografii.
Scuze daca am avut greseli de exprimare, apropo la cei care am vazut pe aici doar asta comenteaza!!
Trimis de florinend76 in 23.02.12 21:16:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florinend76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna!
Urmeaza sa mergem din 25 la acelasi hotel la care ati fost si dumneavoastra, adica Macedonian Sun.
Am o nelamurire: ca sa faci baie la Pallini Beach (unde am inteles ca e frumos si intrarea in apa lina) trebuie neaparat sa platesti sezlong sau poti sa stai pe patura? nu imi place sa stau pe sezlong, ma doare spatele daca nu am burete deasupra lui.
Astept un raspuns si va multumesc anticipat.
- Jul.2018 Ansamblu frumos, cu mult spatiu verde, cazare medie, mancare mediocra — scris în 06.08.18 de tdf din BOLDESTI-SCAENI - nu recomandă
- Jul.2018 O mizerie de hotel — scris în 14.07.18 de Kekelino din BUCHAREST
- Jun.2018 Am fost in Kalithea — scris în 11.06.18 de Diana Florea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Acceptabil — scris în 01.09.14 de Ralteo din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2014 Hotel vechi pe interior placut la exterior... — scris în 28.08.14 de Bascone din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2014 Impresie buna — scris în 28.06.14 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un concediu reusit — scris în 18.06.14 de Doru Marian din INEU [AR] - RECOMANDĂ