Mare atentie la personalul hotelului, femeia de serviciu intra peste tine in camera sa faca curat,
la dus iesi cu apa pe tine ca e baia foarte mica si stopesti tot
iar la final auziti vrajeala la angajati ca au disparut telecomenzile din nu stiu cate camere... ce sa faci cu ele si ne-au pus sa platim cate 5 euro de fiecare ca altfel chiama politia.
Bineinteles fiind pe picior de plecare i-am dat sa scapam odata de circul asta.
Cred ca asta fac cu toti turistIi ca sa-si scoata si ei parleala cumva.
NU RECOMAND ACEST HOTEL.
Trimis de c clau* in 27.08.17 13:12:43
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (c clau*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.26624480 N, 22.59461990 E - CONFIRMATE
@c clau: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
@c clau: Stai ca nu inteleg: ati fost doi adulti si 30 copii de 18-19 ani? Pai tot adulti erau, comform legii. Ca eu ii consider pe copiii mei care au peste 30 de ani tot copii, asta e altceva.
Si masa cum a fost? Mic dejun sau UAI? Ca nu se poate si una si alta.
- Aug.2017 Nu il recomand! Se fura din camere de către personalul hotelului! — scris în 07.08.17 de Chryssy-290 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2015 Pacat de locatie — scris în 16.09.15 de ovidiu 53 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Pret/calitate raport corect — scris în 12.08.13 de brinaru din CRAIOVA - RECOMANDĂ