Loretta Maisonettes & Studios(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Fara reprosuri!
Desi au trecut 2 ani de cand am fost la Loretta Apartments &Studios, vreau sa scriu cateva cuvinte despre aceasta cazare, intrucat MERITA a fi luata in considerare! Pt cine cunoaste zona Skala Panagia si a auzit de Elekon Apartments, va spun ca Loreta Apartments se afla doar la cativa metri mai sus de Elekon, pe acelasi drum. Distanta fata de mare nu e mare deloc, noi am fost cu 2 copii mici, ambii sub 3 ani si mergeam pe jos pana la plaja si inapoi fara probleme.
Ce mi-a placut cel mai mult la Loreta Apartments:
1. Pe proprietar l-am vazut o singura data si atunci de la distanta, a schimbat doar sotul cu el cateva cuvinte, era aproape inexistent acolo... In schimb, era o doamna, Elena parca, foarte amabila si draguta care mereu sarea in ajutor la orice mica problema sau cerere, ea se ocupa de toate pe acolo, zilnic de dimineata pana la ora 16 cand pleca si nu mai ramanea nimeni pe acolo...
2. Curatenia se facea foarte bine, nu doar de suprafata (ca in alte locuri pe unde am fost in Thassos)
3. Ca si conditii aveai absolut de toate, bucataria e f bine dotata si mare, ceea ce conteaza mult daca vreti sa va luati mai multe de acasa... Frigiderul destul de mare, avand in vedere ca in general frigiderele sunt destul de micute, cam peste tot... Plita moderna, cuptorul mare a functionat excelent, chiar am gatit de vre-o 2 ori in el... Toate functionau foarte bine.
4. Spatiu mare, suficient pt 2 adulti si 2 copii!
Atentie! Vila Loreta se imparte de fapt in Loreta I, Loreta II, Loreta III si Loreta IV. Noi ne-am cazat in Loreta IV care era un studiou foarte spatios, am avut loc si de pat pliant de bebe, si de spatiu de joaca, etc.
Loreta I este primul corp de cladire construit si este cel mai scump, e o maisoneta de fapt, cu scara interioara, jos e un dormitor, iar sus e baia, kicineta si livingul + o terasa imensa (am urcat de curiozitate sa vedem, cu acordul dnei Elena de acolo), de unde se vede superb marea!!!
Loreta II si III sunt niste apartamente mai mici decat Loreta I, iar Loreta IV e singurul studiou.
Va atasez si cateva poze.
Sincer, VA RECOMAND!
Trimis de Alesia2891 in 21.03.16 18:47:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alesia2891); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Loretta Maisonettes & Studios [Skala Panagia], THASSOS" (nou-creată pe sait)
@webmasterX: Este ok, multumesc! Doar ca... Stiu sigur ca se iese din curtea Loretei in drumul care e pe langa ELEKON, deci noi zilnic aveam acest traseu, prin fata Elekon-ului...
@Alesia2891: Buna Alesia, azi trebuie sa trimit avans catre proprietar, deci intrebarea mea e destul de urgenta.
Nu-mi dau seama unde anume este situat acest studio, mi s-a spus ca e intre cele 2 case, dar nu am inteles exact. Este intre cele corpuri de cladire, la etaj?
In cazul acesta nu este destul de intunecos? Ce se vede de pa balcon?
Inteleg ca este in cealalta parte a cladirii, nu cea spre mare?
Multumesc mult daca-mi poti raspunde astazi!
- Jun.2018 O vacanta de neuitat — scris în 15.11.18 de MonikaPau din SINAIA [PH] - RECOMANDĂ