Suntem o familie foarte activa si stresati ca multi altii care au mica lor afacere, de aceea ne-am dorit sa mergem intr-o vacanta intr-o destinatie calda in care nu am mai fost. Agentia din Iasi cu care mergem in toate vacantele ne-a recomandat Cipru si a fost minunat. Am ajuns in Cipru si nu am regretat, de aceea ne-am mai luat si anul acesta din Bacau bilete pentru luna septembrie.
Am stat la hotel Lordos Beach din Larnaca intr-o camera tip mini suite unde am aveam acces la terasa cu sezlonguri si jacuzzi la sugestia celor de la agentie.
Vreamea era numai potrivita (am evitat caldurile din iulie si august) iar seara ne-o petreceam in jacuzzi, servind un pahar cu vin rosu traditional de-al lor, ascultand muzica live care se auzea de pe terasa hotelului.
A fost relaxant, mancarea pe gustul nostru si astfel ne-am intors cu forte noi.
Trimis de aronmihaela* in 07.04.11 18:41:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în CIPRU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aronmihaela*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aronmihaela
Bun venit in comunitatea AmFostAcolo. Interesant review, cu toate ca se puteau da mai multe detalii, la toate capitolele.
Te rog sa-mi spui daca despre acest hotel vorbim, ca sa-i introducem pagina web, in caseta tehnica. Lordos Beach Hotel. Multumesc.
Da, vorbesc despre Lordos Beach 4* din Larnaca.
Pentru cei care doresc mai multe informatii rog a imi trimite e-mail si le raspund cu placere.
Multumesc, aronmihaela .
Adaugat pagina oficiala in fisa tehnica a obiectului; i-am schimbat deasemenea numele in "Lordos Beach Hotel"
Ce coincidenta! Eu tocmai am postat un review pentru Sandy Beach, care e perete in perete cu Lordos.
Ma bucur ca ai fost multumita de hotelul tau, si eu de al meu.
Buna,
Sunt si eu din Iasi si vreau sa merg in aceasta vara in Cipru. Vara trecuta am fost in Malta asa incat se pare ca avem cam aceleasi gusturi. Am vazut acest hotel si cred ca ma voi opri la el. As vrea sa luam legatura daca poti sa-mi dai un mesaj pe privat. Vreau sa stiu cu ce agentie mergeti voi si alte detalii legate de camera, masa, amplasare hotel...
Multumesc!
- Jun.2018 Lordos Beach... un hotel pe sufletul meu — scris în 05.07.19 de george777 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Cipru + Lordos Beach - o combinaţie reuşită în extrasezon — scris în 27.11.17 de adriana76 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2015 Frumos — scris în 02.07.15 de Roxana Dornescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Foarte placut — scris în 24.11.14 de Roxana Dornescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Hotel Lordos Beach Larnaca — scris în 17.07.12 de camelia1 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Nu-i rau, dar ma asteptam la altceva — scris în 04.05.12 de roonie* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Litoral in extrasezon: Larnaca. Frangiorgio vs Lordos Beach. — scris în 06.02.12 de mlucian din BUCURESTI - RECOMANDĂ