Anul acesta am ales Turcia, resortul Lonicera. Am fost pentru prima oara in Turcia influentat fiind de relatarile prietenilor.
Nu insist cu zborul, drumul pana la resort. sunt deja cunoscute din comentariile anterioare.
Ce mi-a placut:
Resortul este imens si foarte bine structurat.
Multe piscine cu barurile aferente, puteai manca aproape la orice ora ceva (fast food, patiserie etc) este chiar si un spatiu amenajat traditional in care faceau placinte -cele cu varza au fost grozave-; in piscine apa e curata, dupa-amiaza incredibil de calda si nu sunt aglomerate tinand cont de multimea turistilor.
Exista si un aqua parc, modern, atat pentru copii cat si pentru noi, adultii.
Plaja este ingusta dar lunga, apa este deosebit de calda, fara valuri. Intrarea in apa este lina, perfecta pentru copii.
Am gasit loc atat la piscina cat si pe plaja, fara indelungi cautari.
Mancarea a fost buna, de toate pentru toti, aveai de unde alege. Prajiturile grozave! Sucurile si berea, ca de resort, bauturile alcoolice proaste... Dimineata aveau langa intrare un recipient cu suc (cred natural) de grefrut, incercati-l;
Ce nu mi-a placut:
-caldura ucigatoare, la 8 dimineata termometrele lor indicau 31 gr;
-majoritatea turistilor erau rusi, oameni foarte necivilizati, chiar salbatici; galagiosi, la orice coada se bagau in fata, in apa sareau si stropeau fara sa tina cont de cei din jur. Un episod oribil, un copil urina cu bolta in apa de la piscina, sub privirile aprobator-admirative ale mamei lui, care ii vorbea duios in dulcele grai al fratelui mai mare de la rasarit...
-felurile de mancare aveau etichete scrise doar in turca, rusa si engleza. Limba noastra absenta desi eram pe locul 3 ca pondere si voiam sa fiu mandru ca sunt roman si in Turcia, nu doar la mine acasa!
Sfaturi
-consultati planul resortului, il gasiti in camera
-prosoapele de plaja se schimba zilnic, punctul de schimb este langa locul de joaca
-ingetata la cornet mi-a placut, incercati-o
-nu uitati sa faceti programare la restaurantul a la carte, se face tot la locul de joaca, eu am uitat!
-incercati branza, mie mi-a placut. Sunt doar cateva feluri de branza prezentata si taiata diferit, dar e buna.
-aveti grija, sunt si servicii care se platesc: daca va cer nr. camerei e clar ca vi le pun la nota.
-cafeaua la tonomate este proasta, dar gasiti cafea turceasca in cofetaria de deasupra restaurantului; este ff buna.
-fresh-urile sunt langa aqua parc; ti le faci singur din portocale cred ca speciale, erau putin patate, dar gust perfect!
Pe scurt, daca va doriti relaxare si soare sunteti in locul potrivit. M-am speriat putin citind comentariile despre enterocolita dar noi nici nu am stranutat! Am obsrvat atent restaurantul si pot spune ca luau probe din alimente si era foarte curat.
Sper ca ce am scris va poate fi util si va urez un concediu placut!
Trimis de cristi7004 in 22.07.18 08:49:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristi7004); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Multumim pentru detalii, urmeaza sa plecam si noi pe 10 august si cu nenumaratele divergente, datorita tie ne-am mai linistit
@alex1979: Fiti increzatori, am citit ca au fost probleme dar noi nu le-am avut. Poate au fost remediate intre timp sau am fost noi mai rezistenti.
Vacanta placuta ca de soare nu va veti plange!
@cristi7004: Multumim mult pentru review!
Orice impresie de la Lonicera este asteptata de noi cei care plecam in curand cu mare nerabdare, dupa cele cateva controverse iscate pe aici!
Oricine asteapta un astfel de articol care sa prezinte si cele bune si cele rele asa cum le-a trait fiecare! Inca o data cele bune!
P. S. La restaurante nu imi faceam probleme, dar la plaja, la ce ora mergeati si zici ca gaseati loc fara probleme?
Sint mulți care își lasă prosoapele, mai ales pe primele rânduri însă rămân locuri. Noi ajungeam pe plaja pana la 8,30/9,00. Sa nu uitați sa ca luați șampon, ei pun la dispoziție un gel care nu prea grozav.
- Sep.2024 O cazare foarte bună — scris în 09.10.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Bine dar pas. — scris în 26.07.24 de viorance din BISTRIţA - nu recomandă
- Jul.2024 Concediu nereusit — scris în 08.07.24 de Teodora2014 din ALEXANDRIţA [HG] - nu recomandă
- Apr.2024 Frumos vacanță reușită — scris în 09.05.24 de Alex2021* din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Cea mai proastă vacanța din cei 15 ani cu odihna in Turcia — scris în 10.08.23 de MariaLu din CHISINAU
- Jul.2023 De evitat — scris în 09.07.23 de DariaK din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2023 Lonicera WORLD - un loc excelent de venit cu copii in vacanța — scris în 03.06.23 de Godssmile2002 din BRASOV - RECOMANDĂ