Parca prea multi rusi
frumos, f. curat, oameni deosebit de amabili-asta in resort! afara: multa mizerie, comercianti agasanti, majoritatea fimelor si reclamelor scrise in limba rusa. fff multi rusi (95-98% dintre turisti) care de multe ori te calca pe... bataturi chiar si la propriu. candva am fost, ca turist, in toate cele 15 republici ale urss, dar acesti oameni erau civilizati, cu impresionant de multa dragoste pt. cultura, amabili. acum parca sunt turisti veniti cu... tancurile. dar de ce sa ne miram de altii?!
ne-am promis sa mai mergem.
Trimis de mircea-rod in 06.01.10 14:14:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: circuit 15 zile
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mircea-rod); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.07892000 N, 33.85882200 E - CONFIRMATE
@mircea-rod
"... acum parca sunt turisti veniti cu... tancurile."
Păi, nu e de mirare. Este noul val, noua generaţie, crescută în "democraţie", de fapt, sunt copii de bani gata, sau unii mai mărişori, care fac banul uşor, fără prea mult efort şi tot aşa îl cheltuie.
Dar, nicio grijă, şi ai noştri sunt la fel. Din cauza lor, sunt zone în Austria (şi nu numai) unde, ca român, nu te mai poţi duce.
Din fericire pentru mine, prin locurile unde mă duc eu, nu prea mă intersectez cu ei, au alte gusturi.
Dar (ca să ne amuzăm un pic), privind cele două fotografii postate, se pare că, dacă ruşii nu ţi-au plăcut, nu acelaşi lucru se poate spune despre rusoaice ...
@stancosty))) rusoaicele din cele doua poze sunt din oltenita...
sunt pozele atasate de userul alexa t - iete aici.
... de unde se extrag doua concluzii:
1) musai sa delimitez mai bine cele doua rubrici intre ele ("Poze atasate; la review" si "Alte fotografii, de la alti useri") -- de mult mi-am propus asta si-am tot amanat
2) rusoaicele noastre sunt mai "tari" decat ale lor. )
poate nu stiti ca facilitati au rusii in Egipt? si de ce sunt asa multi!! Egiptenii importa arme de la rusi iar rusii merg in sejururi cu reduceri de pana la 80%. Cum am auzit eu asa va spun si voua! o fi minciuna asta nu stiu! Aceeasi intrebare am pus-o ghidului nostru iar el asta mi-a zis.
nici chiar asa ! 80% ??!!!!! sunt rusi multi peste tot unde mergi.
- Apr.2023 Un hotel decent cu acces la un recif de corali superb — scris în 05.06.23 de GoldenCris din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Neașteptat de frumos — scris în 19.06.22 de vivi2002 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Egiptul antic, un loc incarcat de istorie, care trebuie descoperit. Merita. — scris în 11.05.22 de Dan Petrescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Vacanta relaxanta la Long Beach — scris în 29.12.23 de ioana74 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- May.2021 O vacanta frumusica — scris în 17.05.21 de ux119663 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Paradisul nostru pentru 9 zile — scris în 10.05.21 de DanaRO din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Hotel Long Beach Resort 4* — scris în 07.05.21 de adtopa din BUCURESTI - RECOMANDĂ