Incep prin a va scrie ca am fost acolo vara care tocmai a trecut, fara sa ma gandesc vreodata ca as putea ajunge in egipt, mai precis vacanta care am petrecut o cu sora mea a fost castigata la o marca de cafea.
A fost ceva de neuitat, hotelul hilton long beach este unul dintre cele mai frumoase din zona, cu piscine f mari, apa f curata, plaja marii extraordinar de mare! camerele din hotel sunt curate, personalul hotelului de exceptie! mancarea la inceput am agreat o, apoi in ultimele zile nu mai suportam condimentele! am ales 3 excursii, prima a fost pe insula giftun unde am facut scufundari la suprafata, urmatoarea a fost in cairo unde am vizitat piramidele, sfinxul etc., iar cea din urma a fost safari in desert, ne am plimbat cu atv ul, spiderul iar apoi am vizitat un sat de beduini. a fost impresionant, nu voi uita niciodata! daca ar fi sa ma mai intorc acolo, as alege tot hilton long beach hurghada!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexa T.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.07892000 N, 33.85882200 E - CONFIRMATE
- Apr.2023 Un hotel decent cu acces la un recif de corali superb — scris în 05.06.23 de GoldenCris din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Neașteptat de frumos — scris în 19.06.22 de vivi2002 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Egiptul antic, un loc incarcat de istorie, care trebuie descoperit. Merita. — scris în 11.05.22 de Dan Petrescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Vacanta relaxanta la Long Beach — scris în 29.12.23 de ioana74 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- May.2021 O vacanta frumusica — scris în 17.05.21 de ux119663 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Paradisul nostru pentru 9 zile — scris în 10.05.21 de DanaRO din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Hotel Long Beach Resort 4* — scris în 07.05.21 de adtopa din BUCURESTI - RECOMANDĂ