Cazare 5*, mâncarea lasă de dorit
Am fost cu familia la acest hotel in perioada 26 Iunie - 2 Iulie 2017 All Inclusive.
Complexul este format din 9 blocuri a 5 nivele. Detine o piscina exterioara cu acoperis retractabil si jacuzzi, piscina pentru copii, pool bar, 2 restaurante si multe spatii verzi frumos amenajate.
Apartamentele sunt amenajate modern, aer conditionat in fiecare camera, tv cu diagonala generoasa, bucataria open-space mobilata si utilata complet. Eu am avut apartament cu vedere la mare si avea un balcon mare cu acces din dormitor si living. Conditiile de cazare sunt de 5*.
Are plaja proprie cu umbrelute si sezlonguri (fara saltele) incluse, piscina si beach bar.
Mâncarea Nu este diversificată, ciorba nu prea exista si daca este nu iti vine să mănânci iar la capitolul desert sunt PRAF, fursecuri la kg la toate mesele (mic dejun, prânz, cină). Daca servesti masa la restaurantul principal cu terasa vei gasi muste pe mâncare.
Bauturile de la pool bar sunt ok dar la beach bar poti bea apa, cafea si bere, atât, sucurile sunt doar colorate.
Concluzie
Pacat de conditiile de cazare, de pozitia complexului si de plaja generoasa, dar NU mai revin la acest hotel.
Trimis de Yoyos in 12.07.17 22:51:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Pomorie hotel Via Pobtica
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yoyos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2018 Nu recomand celor tineri — scris în 31.07.18 de Alin george din CURTEA DE ARGES - nu recomandă
- Aug.2017 Un resort de 3* catalogat la 5* — scris în 03.08.17 de Danadeb din BUCHAREST - nu recomandă
- Jul.2017 Resort afisat de 5* — scris în 12.09.17 de marcval din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 NU recomand — scris în 18.07.17 de Raluca85 din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2017 Long Beach resort - Shkorpilovtsi Bulgaria — scris în 11.07.17 de cristina.m din BZ - RECOMANDĂ
- May.2014 O plaja frumoasa si un resort dragut — scris în 16.07.14 de miha_t din BUCURESTI - RECOMANDĂ