REZONABIL
Livari Studios(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Restanțe 2024... azi, Vourvourou 1/n
O altă (mare!) restanță de anul trecut: vacanța la mare din Grecia.
A fost superb...
Dar să încep cu începutul: pe la debutul anului, am decis să plecăm la mare cu finii noștri. Deci o nouă provocare: căutarea unei cazări care să le placă și lor, să fie destul de confortabilă, aproape de (o) plajă etc.
Booking are mii de oferte, google (prin maps) altele… Cu chiu cu vai am ales (eu) această vilă cu „studiouri” din Vorvourou. Mă rog, nu chiar în sat, ceva mai spre capătul lui, dar după mine amplasat foarte fain, pe malul unei minuscule lagune - dacă ai pitici, poți să-i lași aici la bălăceală fără nicio teamă, apa nu trece de genunchi mai pe nicăieri.
Nu vă povestesc despre drum și alte alea, se găsesc destule povești pe aici.
Am ajuns la locul faptei puțin după prânz, proprietatea are o parcare acoperită unde am pus mașina să nu o bată soarele (nu că am fi stat noi prea mult pe aici ziua, dar mno). Am primit imediat cheile de la cele două „garsoniere” rezervate și am urcat cu bagajele.
Camerele noastre erau la primul nivel, având intrările față în față de o parte și de alta a unei mici terase (unde era o masă cu scaune - aici am luat pe urmă micul dejun împreună în fiecare dimineață). Pe partea asta, erau doar aceste două camere. Celelalte două de pe etaj aveau accesul pe o scară aflată la capătul opus al clădirii. Deci intimitate ok.
Ca fapt divers, prin curte erau din loc în loc scaune, mese, șezlonguri, umbrele, mai spre margine un loc pentru făcut grătar cu două „vetre” . Mulți pomi pentru umbră. Frumos, îngrijit, curat.
Camerele… hm, cam înghesuite. Un pat dublu și altul single, care mai rău ne-a încurcat. De fapt, l-am folosit mai mult pentru pus lucruri pe el, în lipsă de alt loc. ;)
Mai era un dulap, o noptieră iar în colțul cu chicineta - un bufet cu chiuvetă, hotă, plită și cuptor electric, un frigider mediu, o cană fierbător, plus veselă și tacâmuri pentru trei persoane.
Un TV LED pe perete în fața patului, cu câteva canale de-ale lor. Inutil, dar deh! să nu spună lumea că nu e. De parcă pentru stat la TV se merge acolo.
Baia, micuță, cu dușul fără separare de restul încăperii, dar nu e un mare inconvenient. Doar că mereu trebuia dat cu mopul după ce ne dușam...
Are aer condiționat, dar nu prea i-am simțit nevoia. Dar mai important, are plase contra insectelor la toate ferestrele și ușa de la balcon. Plus jaluzele.
După cum bănuiți, regimul este de self catering, dar noi am folosit facilitățile camerelor exclusiv pentru mic dejun. Am cumpărat de la un Lidl și de la Masoutis, din Nikiti și de la ellinika market, în Ormos Panagias. Tot aici era și o brutărie de unde am luat ceva plăcinte proaspete, delicioase!
Una peste alta, a fost exact ce ne trebuia. Dacă se putea mai bine? Posibil. Dar pentru noi a fost destul.
Vederea de pe balcon, spre muntele Athos face toți banii!
Trimis de Dragoș_MD in 16.01.25 16:37:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.20067900 N, 23.76444000 E - neconfirmate încă
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@webmaster: mulțumesc pentru apreciere.
Da, coordonatele sunt ok. Pe acolo e intrarea în curtea proprietății.