EXCELENT
Am ajuns în prag de decembrie la Čačak cu o delegație și am stat la un hotel recomandat de partenerii cu care aveam treabă. Recomandarea a fost bună: hotelul este decent și foarte aproape de fabrica vizată. De altfel, fiind la distanță de oraș, cred că este un loc potrivit și pentru evenimente mari, precum nunți sau conferințe.
Am ajuns seara târziu, însă recepția era deschisă, la fel și restaurantul. Nu am mâncat, dar ne-a prins bine să primim câte o porție de rakia și două porții de bere – perfecte după drum. Parcarea este încăpătoare, totul în regulă.
Camera în care am stat a fost micuță, curată și avea balcon – un mare plus, chiar dacă nu am apucat să mă bucur prea mult de el, fiind ocupat cu ate cele. În baie există uscător de păr, șampon, săpun și chiar un bideu. În cameră a fost cald și bine, poate chiar prea cald pentru mine; am încercat să reduc temperatura, dar nu am reușit, probabil era o problemă la robinet.
Micul dejun, în prima zi, a fost la comandă – am primit o omletă uriașă și foarte bună. A doua zi a fost bufet, cu tot ce trebuie. Wi-Fi-ul a funcționat excelent, lucru important pentru mine, atât pentru muncă, cât și pentru uz personal. Știți cum e în Serbia: tarifele la roaming sunt uriașe, ceva de genul 10 euro pe megabyte – imposibil de mari și de neînțeles. Evident, oprești datele mobile și cauți un Wi-Fi bun. Hai, nu ca în UE, dar nici la prețuri din astea, totuși suntem în Europa.
Seara am mâncat la restaurant – prețuri decente: un fel principal la aproximativ 40 lei, o ciorbă la 20 lei, gustoase. Mi-a plăcut ciorba, nu mai rețin exact care era, dar bună – se vede că împărtășim aceeași tradiție culinară a „ciorbagiilor” pricepuți. O bere costă 10 lei și, foarte interesant, încă se poate fuma în interior. Aproape că am uitat cum era la noi acum câțiva ani. Totuși, parcă nu-ți mai vine să fumezi la masă în restaurant. Cu personalul m-am înțeles bine, plata am făcut-o cu cardul, totul OK. Prețul: 42 euro cu mic dejun inclus – chiar corect.
În concluzie, nu am stat mult, dar am avut condiții bune la un preț rezonabil. Dacă sunteți în trecere sau aveți de lucru în zonă, hotelul Livade este o alegere foarte bună.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Trank in 07.11.25 15:03:57
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Trank); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.91405420 N, 20.40960047 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Livade Hotel [Pruga], ČAČAK" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”

Rog așteptați...