Daca tot au avut copii vacanta pana in 11 ianuarie ne-am hotarat sa mergem undeva la apa... ma pun pe cautat si tinand cont ca la Hajduszoboslo am fost am hotarat sa vedem Aquaparkul de la Gyula, avantaj si distanta de aproximativ 250km de casa.
Hotarat fiind destinatia cautam cazare si gasesc Liszkai Apartman Gyula rezerv minisejurul si surprinzator de repede primesc confirmarea si numarul de telefon al gazdei, sun si surpriza doamna Liszkai vorbitoare de limba romana imi confirma ca totul este in regula si ne asteapta cu drag.
Pe drum in timp ce ma aflam in apropierea vamii Varsand am primit un telefon de la doamna Liszkai, anuntandu-ma ca ne asteapta la punctul de cazare.
Am ajuns si surpriza apartamentul cochet pe doua nivele la parter compus din camera de zi ce incorpora si bucataria, dormitor cu pat dublu si bineinteles baie, la etaj un dormitor cu doua paturi single si baie.
Dupa ce ne explica ce este pe acolo si cum ajungem la bai (aproximativ 250m) ca avem loc de parcare in curtea interioara doamna se retrage urandu-ne sejur placut.
Intradevar ne-am simtit ca acasa in acest apartament cochet si foarte bine organizat motiv pentru care il recomand din tot sufletul
Trimis de arub in 08.01.16 07:36:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (arub); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@arub - Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19820
===
===
Mutat în rubrica "Liszkai Apartman, GYULA" (nou-creată pe sait)
pozitionarea e ok
poze nu am facut, dar trebuie sa ma credeti ca este un apartament super frumos