ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.06.2026

încărcat de pe telefon!

Liberty Signa - dragoste la prima vedere

TIPĂREȘTE

Bine v-am găsit!

Astăzi vreau să adaug în portofoliul comunității AmFostAcolo o scurtă recenzie despre un hotel relativ nou, despre care, din câte am văzut, nu s-a scris încă. Este vorba despre Liberty Signa din Fethiye, un resort pe care l-am ales pentru o scurtă vacanță de trei nopți, de joi până duminică.

Chiar dacă sejurul a fost unul scurt, a fost suficient pentru a ne forma o părere despre resort și pentru a ne bucura de majoritatea facilităților pe care le oferă. Fiind un hotel nou, am plecat cu așteptări destul de mari, iar la final am plecat cu impresia că am făcut o alegere foarte inspirată.

Încă din primele minute mi-am dat seama că este un hotel în care se pune foarte mult accent pe calitate, pe atenția la detalii și pe confortul turiștilor. Totul este bine organizat, iar atmosfera este elegantă, fără să fie rigidă.

Am ajuns la hotel în jurul orei 9:00 dimineața, după un zbor de noapte. Deși ora oficială de check-in era mult mai târziu, formalitățile au fost făcute foarte repede și am putut să ne bucurăm încă de la primele ore ale zilei de toate facilitățile resortului, lucru pe care l-am apreciat foarte mult.

Un alt detaliu care ne-a plăcut încă de la început este faptul că hotelul nu folosește clasicele brățări all inclusive.

Am avut parte și de o surpriză foarte plăcută. Rezervarea noastră era pentru o cameră Superior Room with Partial Sea View, însă la cazare am primit o cameră Superior Room with Pool Access.

Upgrade-ul a fost făcut discret, fără explicații inutile sau fără să ni se lase impresia că ni s-a făcut un favor. Pur și simplu am primit cartela și am descoperit surpriza când am ajuns în cameră. A fost un început foarte frumos al vacanței.

Camera este spațioasă, luminoasă și amenajată într-un stil modern. Patul este foarte confortabil, baia este generoasă, iar finisajele și mobilierul sunt de foarte bună calitate. Accesul direct la piscină schimbă complet experiența cazării. Dimineața puteam ieși direct din cameră pentru o baie, iar seara zona era foarte liniștită și relaxantă. Curățenia s-a făcut impecabil în fiecare zi, iar minibarul era completat constant.

Întregul resort impresionează prin designul modern și prin faptul că totul este foarte bine întreținut. Spațiile sunt generoase, grădinile sunt frumos amenajate, iar peste tot există senzația de ordine și de atenție la detalii.

Piscinele sunt numeroase și foarte curate. Nu am avut niciodată probleme în găsirea unui șezlong, indiferent de ora la care mergeam.

Plaja este foarte bine amenajată, cu suficiente șezlonguri și umbrele, iar apa este destul de limpede. Priveliștea asupra golfului completează perfect peisajul.

Locul nostru preferat a fost, fără îndoială, piscina destinată exclusiv adulților. Este o zonă foarte liniștită, perfectă pentru relaxare și era în vecinătatea camerei noastre.

Cel mai mult ne-a plăcut barul amplasat chiar în piscină. Poți sta pe scaunele integrate în apă și îți poți savura cocktailul fără să ieși din piscină. Am petrecut multe momente aici, ascultând muzica discretă din fundal și bucurându-ne pur și simplu de vacanță.

Cocktailurile au fost excelente, iar personalul de la bar foarte amabil și atent.

Un alt punct forte al resortului este numărul mare de baruri și cafenele disponibile.

Pe lângă Adult Pool Bar, există Lobby Bar, Main Pool Bar, Lumos Beach Bar (+16), Sunset Bar, Arena Bar, Aqua Pool Bar, Grano Irish Pub și Vitamin Bar din zona Spa. Ne-a plăcut în mod special Bon Bon Patisserie, unde găseai prăjituri, macarons, ciocolată, înghețată și cafea de foarte bună calitate. Pentru iubitorii de deserturi există și Waffle House, unde îți poți personaliza vafele după preferințe.

Restaurantele și gastronomia: Capitolul gastronomie este unul dintre punctele forte ale hotelului.

Restaurantul principal oferă o varietate impresionantă de preparate la fiecare masă. Micul dejun este foarte bogat, iar la prânz și cină găsești preparate din carne, pește, fructe de mare, paste, preparate tradiționale turcești, salate, brânzeturi, fructe și deserturi.

Liberty Signa oferă și mai multe restaurante à la carte:

Miyabi – bucătărie asiatică

Ricotta – bucătărie italiană

Puri – preparate indiene

Tatre – bucătărie tradițională turcească

Okeanos – preparate din pește și fructe de mare

Timeless – restaurant deschis 24 de ore din 24.

Această diversitate reprezintă un mare avantaj și face ca experiența culinară să fie diferită de la o zi la alta. La aceste restaurante poți lua micul dejun și prânzul, a la carte, fără programare. Programările se fac doar pentru masa de seară. Personalul a fost unul dintre punctele forte ale vacanței. Toți angajații cu care am interacționat au fost politicoși, zâmbitori și foarte atenți la nevoile turiștilor. Se vede că accentul este pus pe calitatea serviciilor și pe satisfacția oaspeților.

Liberty Signa reușește să fie potrivit atât pentru familii, cât și pentru cupluri. Dacă îți dorești liniște, ai la dispoziție piscina și plaja dedicate adulților. Dacă preferi divertismentul, pe parcursul zilei sunt organizate diverse activități, iar seara atmosfera se schimbă complet. În fiecare seară au loc spectacole foarte frumoase, concerte și momente artistice, iar uneori acestea sunt încheiate cu focuri de artificii. Se adună foarte mulți turiști și se creează o atmosferă plăcută, specifică vacanțelor de vară.

Ce ne-a plăcut cel mai mult? Camera cu acces direct la piscină, piscina pentru adulți, cocktailurile, varietatea restaurantelor și a barurilor, Bon Bon Patisserie, curățenia impecabilă, designul modern al resortului și, nu în ultimul rând, amabilitatea întregului personal.

La final, pot spune că Liberty Signa este unul dintre cele mai frumoase resorturi în care am fost cazați în Turcia. Nu este doar un hotel frumos, ci un loc în care am simțit că fiecare detaliu contează și că totul este gândit pentru confortul turiștilor. Chiar dacă am petrecut aici doar trei nopți, am plecat cu sentimentul că am avut o vacanță completă și că am fi putut rămâne fără nicio problemă încă o săptămână.

Din partea noastră, Liberty Signa primește nota 10 din 10 și este un hotel pe care îl recomandăm cu toată încrederea. Este unul dintre puținele locuri despre care putem spune că ne-am întoarce oricând. Va atașez câteva poze și vă doresc o vară plină de vacanțe frumoase!

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub -- citește mai mult

Trimis de Florris in 26.06.26 16:43:29
Validat / Publicat: 26.06.26 21:08:04

VIZUALIZĂRI: 15 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 Am ajuns😍
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 1800 PMA (din 2 voturi)

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[26.06.26 21:05:33]

Bun revenit pe site, cu impresii

Mutat în rubrica "Liberty Signa Resort [Fethiye], FETHIYE & OLUDENIZ" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

FlorrisPHONEAUTOR REVIEW
[26.06.26 21:16:27]

@webmasterX: e perfect! Bună seara!

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

[C] Copyright 2008-2026 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  • LOGAT? = DA (IntC=1)
  • pagină generată în 0.06298303604126 sec