Am decis sa scriu un mic comentariu despre acest hotel, in speranta ca cele spuse de mine vor fi de folos unui calator prin frumosul oras german Nurnberg.
Hotel Leonardo se afla pe o strada linistita, in apropiere de una dintre portile de intrare in cetatea/vechiul oras Nurnberg, practic foarte aproape de centrul turistic al orasului. Aproape de hotel sunt si cateva supermarketuri foarte ieftine.
Daca faci abstractie cand iesi din hotel de grupurile de muncitori cu ziua (printre care si romani) care ocupa tot trotuarul in speranta ca va veni cineva sa ii ia la munca totul este in regula.
Camerele sunt de marime medie, dar curate si renovate. Micul dejun... cam slabut. Putine tipuri de mezeluri, mai mult branzeturi si foietaje.
Este, mai degraba, un hotel potrivit pentru turistii care vor sa viziteze Nurnbergul, orasul vechi si imprejurimile.
Daca nu te duci cu pretentii foarte mari, este ok.
Trimis de georgios in 15.02.11 15:46:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA. A mai fost în/la: Munchen, Hamburg, Berlin
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgios); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 49.44508198 N, 11.06709480 E - neconfirmate încă