Am fost vara lui 2018 cazați la Hotel Lebed. Am vrut aici deoarece noua ne-a placut foarte tare la Grand Hotel Varna si am vrut sa venim in acelasi loc. Familia mea e compusă din 2 adulți+ doi copii și am fost cu încă 2 familii cu cate un copil. Copiii aveai intre 1 si 9 ani.
Punctele bune: piscina mare,piscina pentru copii încălzită, dotata cu tobogan, sezlonguri si baldachine la piscina,salvamar care statea tot timpul cu ochii pe copii, plaja foarte linistită, cu sezlonguri mai. mult decat suficiente, prosoape pt plaja, bar pe plaja, intrarea în apa lina. Verdeata mai multa decat oriunde am fost.Se putea sta la soare sau se putea dormi la umbra copacilor:)
Mâncarea este gustoasă însă nu se servesc multe feluri principale la masa de pranz si seară. Salate sunt destul de multe si variate, doua feluri de supa, prăjituri și înghețată la discreție... Dimineata micul dejun a fost tot timpul bogat. Nu s a pus problema sa nu avem. ce sa mâncăm noi sau copiii in vreo zi.
Colțul unde era mâncarea pentru bebeluși nu era tot timpul disponibil. De foarte multe ori tăvile erau goale. Intre mese se servește înghețată si compot. Acestea fiind de foarte buna calitate.
Barul este disponibil 24/24. Băuturile cum sunt peste tot in Bulgaria. Un plus ar fi totusi cocktail-urile foarte variate si bine facute.
Personalul hotelului foarte amabil, mereu te servesc zâmbitori, si nu se fac diferențe deloc între turiști.
Spectacolele de la amfiteatru foarte ok,animația pt çopii ok+disco pt copii.
Partea proasta a fost cu cazarea. Am fost cazați la parter într-o cameră unde era un miros extraordinar de intepator de mucegai. Am cerut o alta camera si ni s a dat. Cealalta camera a fost ok. Camerele prietenilor noștri au fost ok de asemenea.
Camerele nu sunt atat de mari însă se făcea curat zilnic prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 3 zile.
Raport pret-calitate eu zic ca e neașteptat de bine pt familii cu copii.
Trimis de lilicoza in 15.04.19 23:55:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sol Luna Bay, Dit Evrika, Hotel Bellvile, Hotel Central, Grand Hotel Varna
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lilicoza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Aug.2018 Decadere totala — scris în 27.08.18 de Lumi din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2016 Sejur la Hotel Lebed — scris în 30.07.16 de laur_stef din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Lebed - cu bune şi rele — scris în 14.07.16 de cardiacu* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Lebed - o experienta oribila — scris în 04.05.16 de Aiax din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Experienta care nu vreau să se mai repete — scris în 01.05.16 de Nora78 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel Lebed cu bune si rele — scris în 26.07.15 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Vacanta de Paste — scris în 15.04.15 de danielapiciu din BUCURESTI - RECOMANDĂ