Lebed Hotel4 / MENIU
Experienta care nu vreau să se mai repete
Sincer nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Ne bucurăm că o să mergem de paste undeva și sperăm să fie ok. Dar am rămas extrem de dezamăgită.
Mâncarea de calitate inferioară, în patru zile nu am mâncat un grătar, numai mâncare gătită și aceea făcută cu resturile de la mesele precedente și să nu mai spun faptul că mai mult de jumătate din cei cazați au plecat din cauza faptului că au făcut indigestie, inclusiv noi. Până și copilul de un an și jumătate. Unii au zăcut prin camerele de hotel.
Deci nu as vrea sa treacă nimeni prin asta. Plus faptul că la un copil nu îi poți da maioneze la toate mesele. Dimineață ne aștepta un miros îmbietor de fasole, da la prima ora, la micul dejun fasole si ceapa prăjită. Omleta din oua crude, mezeluri si carne care miroseau efectiv. Farfuriile, cănile si tacâmurile soioase...
Camerele de hotel sunt cât de cât ok. Dar oricum miroase a "rahat", scuze de expresie dar este adevărat.
Sincer am ținut cura de slăbire prin infometare. Nu suntem gurmanzi, dar să nu ai ce sa manaci decât niște amărâte de banane tăiate pe jumătate, nici alea întregi...
Băuturile ca la bulgari nu stiu ce sa spun.
Plaja este departe de hotel nu cum am găsit ca este ffff aproape, plus ca nu știu unde se poate face in condițiile în care apa este adâncă de la mal.
Deci aveți grijă ce alegeți...
Trimis de Nora78 in 01.05.16 22:52:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nora78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Nora78: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=68269
@Nora78... In urma cu exact 6 ani, hotelul Lebed din Constantin si Elena, era un vis. Acum, se pare ca strainii nu mai manageriaza litoralul bulgaresc ci doar localnicii. Altfel nu-mi explic.
@dorgo - Am fost doar o noapte in Constant si Elena la Rubin si pentru mine a fost suficient ca sa dau un "Delete" pentru aceasta locatie. Pacat de Rubin care are un amplasament extraordinar, pare OK dar, detaliile fac totul. Atunci am mancat naspa si destul de subtire.
@dorgo: așa este, au rămas bulgarii la conducere, sincer am fost cu o familie care merge de 6 ani de zile acolo și a spus că a devenit dezastru în fiecare an, dar nu credea că va ajunge în halul asta
- Aug.2018 Decadere totala — scris în 27.08.18 de Lumi din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2018 Recomand — scris în 15.04.19 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Sejur la Hotel Lebed — scris în 30.07.16 de laur_stef din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Lebed - cu bune şi rele — scris în 14.07.16 de cardiacu* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Lebed - o experienta oribila — scris în 04.05.16 de Aiax din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel Lebed cu bune si rele — scris în 26.07.15 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Vacanta de Paste — scris în 15.04.15 de danielapiciu din BUCURESTI - RECOMANDĂ