O vacanta reusita, din toate punctele de vedere!
Cel mai mult mi-a placut amplasarea hotelului, intr-un complex cu spatii verzi, aproape de plaja. Sunt baruri si in hotel si langa piscine, sunt baldachine langa piscina exterioara si sezlonguri.
Langa acest complex este si Grand Hotel unde am avut acces si va recomand barul de la etajul 1 (G Bar) unde bautura este tot Savoy - marca traditionala, dar pentru cocktailuri folosesc sucuri imbuteliate, nu de la dozator. Tot aici este ambianta foarte placuta si muzica de pian.
Referitor la masa, aveai cu ce sa te saturi, dar in ziua de Pasti nu a fost suficient miel, poate si din cauza ca romanasii nostri si-au pus cat nu puteau duce. La micul dejun erau cam aceleasi feluri in fiecare zi, dar un plus au fost legumele si salatele. In rest, baranza feta, parizer prajit, crewusti. Dulciurile sub orice critica, sintetice, frumos colorate - roz, verde.
Noi am fost multi si ne-am distrat - seara mergeam la barul de la Grand hotel si tot aici la parter era discoteca.
Ne-am simtit foarte bine si a fost o vacanta reusita.
Trimis de danielapiciu in 15.04.15 10:48:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: KALIAKRA PALACE- Nisipurile de aur, Riviera Beach, Grifid Arabella
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danielapiciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danielapiciu - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Buna ziua, am o intrebare referitor la modul de ajungere la hotel. 1. De pe E87 pe unde ati coborat sa ajungeti la hotel? 2. Cum este drumul Vama Veche - Hotel Lebed?
Multumesc
- Aug.2018 Decadere totala — scris în 27.08.18 de Lumi din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2018 Recomand — scris în 15.04.19 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Sejur la Hotel Lebed — scris în 30.07.16 de laur_stef din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Lebed - cu bune şi rele — scris în 14.07.16 de cardiacu* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Lebed - o experienta oribila — scris în 04.05.16 de Aiax din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Experienta care nu vreau să se mai repete — scris în 01.05.16 de Nora78 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel Lebed cu bune si rele — scris în 26.07.15 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ