Ne-am simtit minunat la acest hotel datorita atmosferei si mai ales datorita proprietarului Christophe care ne-a facut sa ne simtim ca acasa.
Practic acest hotel se gaseste la tara in localitatea Aveze de langa orasul Le Vigan. Atmosfera de aici este una de-a dreptul fabuloasa, cladirea hotelului este una foarte veche (am vazut in filmele vechi frantuzesti asa ceva) cu geamuri inalte si inguste, lampadare imense care se aprind la lasarea intunericului si vegetatie luxurianta. Camerele nu sunt luxoase, au mobila foarte veche iar peretii zugraviti intr-un mod... parca de cineva care nu se prea pricepe la zugravit, cu coarne de caprioara pe post de cuier. Totul foarte curat... aer cu iz francez de epoca
Am stat doar o zi pentru ca eram in trecere dar ne-a parut rau cand a trebuit sa plecam...
Ne-a surprins enorm ospitalitatea cu care am fost primiti... ne-am simtit ca si cum am fi venit in vizita la o ruda pentru ca proprietarul se ocupa de toate (el impreuna cu sotia). Dupa ce l-am intalnit in spalele receptiei, ne-a prezentat personal camerele, ne-a intrebat daca totul e ok proprietarul la cateva ore era in restaurantul hotelului facand pe chelnerul. Am aflat mai tarziu ca sotia sa era bucatarul... Masa a fost delicioasa.
Acest loc ramane in amintirea mea, a fost o experienta unica
Trimis de lalena in 26.09.09 12:06:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lalena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Probabil ca pentru aceste gazde erati TURISTI si nu "niste" romani [ca in Italia]. Pacat ca ati stat atat de putin aici...pentru ca si noi am avut de citit doar atat. Iar daca nu cer prea mult...poate ne bucuri si cu cateva fotografii.
Vacante reusite in continuare!!
Am postat cateva fotografii. Din pacate nu am poze camerele (interioarele), pe vremea aceea nu stiam de siteul "AmFostAcolo" ca sa fac poze in amanunt cu locatiile prin care am fost.
off-topic: nici nu exista AmFostAcolo.ro pe atunci. S-a nascut cam de sarbatorile de iarna 2007, iar in "certificatul de nastere" e scris 7 ianuarie 2008