Camera a fost curata si baia la fel, mancarea acceptabila, dar nu foarte variata. Erau aceleasi feluri de mancare care se repetau la fiecare doua zile.
Din pacate acest hotel nu are plaja, ci doar un ponton de lemn de unde intri direct in apa de 10 m adancime. Dar ca sa ajungi la acest ponton trebuie sa cobori un sir lung de trepte, ceea ce nu ar fi greu, dar mai trebuie apoi sa le si urci cand te intorci de la plaja. Iar umbrele nu gasesti decat daca te duci inainte de ora 9 AM la plaja.
Una peste alta este mai bine decat o plaja cu pietre :) dar mult mai rau decat una cu nisip la 100m de hotel.
Privelistea din gradina/terasa hotelului este foarte frumoasa, fiind chiar pe stanca la malul marii.
Trimis de ot_to in 21.02.11 23:32:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Istambul
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ot_to); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ot_to acesta este hotelul unde ti-ai petrecut vacanta?
Sau poate totusi se numeste altfel hotelul...n-am reusit sa-l localizez exact.
LE: s-ar putea sa fie si acesta.
in lipsa unui raspuns al autorului, review-ul va fi validat in aceasta forma, completarile sunt asteptate in continuare pentru a elucida situatia.
- Jul.2006 Hotel Antalya - un loc de cazare bun pentru tinerii voiajori — scris în 11.08.14 de tabache din BACAU - RECOMANDĂ