EXCELENT
După prima zi petrecută in Turcia -- despre care am scris impresii -- am continuat drumul spre Antalya însă mai avand o cazare intermediară.
Alegerea a fost Denizli in ideea de a avea mai putini kilometrii in ultima zi spre Antalya.
Aici am rezervat din timp o noapte la hotel Laodikya.
Am dorit sa fie amplasat în oraș de aici hotarand la fata locului ce vom face in ziua respectivă.
Hotelul este bine poziționat pe lângă magazine și mici restaurante.
Am ajuns in jur de ora 10.30 in fata hotelului am primit camera in 5 minute.
Receptionerul vorbea bine engleza chiar am stat la un ceai împreună.
Camera a fost conform așteptărilor având un pat dublu si unul mai mic avea un mini frigider, aerul condiționat a funcționat foarte bine, baia curată dotată cu cele necesare. Am prins o zi foarte caniculară.
Masina am parcat-o in fata hotelului. Pot spune că am avut încă o experienta reușită in Turcia și vom revenii la acest hotel dacă va fi in drumul nostru!
Toate cele bune și vacante frumoase!
despre SERVICII
Personalul foarte amabil. Ne-am cazat cum am ajuns!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Asa cum am precizat a fost conform așteptărilor. A fost curat.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Sunt magazine si restaurante in zonă chiar și un Migros.
La 10 minute de mers cu masina este un Aquapark unde ne am petrecut după amiaza.
Dacă anul trecut am fost in Pamukkale acum am optat pentru balaceală. O surpriza pentru cei mici neștiind ????♂️????♂️????♂️
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In zonă am luat și prânzul cat si cina la restaurantele locale, preturi foarte ????
Trimis de M'Liviu in 11.08.22 23:27:40
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Laodikya Otel, DENIZLI" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
@m liviu: Felicitari! Vacanta placuta in continuare!
Multumesc!
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@Yoda:
”Banuiesc ca pana la Akhisar ai mers pe O-5, iar de acolo ai luat-o pe D555. Voiam sa intreb cum e drumul pe D555 intre Akhisar si Çavlu (drumul marcat din linkul de mai jos), ca pe google maps sunt poze vechi. E drum national, cu doua benzi pe sens?
Iar mi-ai luat-o înainte
@nicole33:
”Acelasi lucru voiam și eu sa-l întreb, fiind interesată de acest traseu pentru intoarcerea din Antalya la toamna, pentru ca la dus voi merge pe alta parte.
Aha, pai atunci e cu totul altceva, ca eu voiam sa intreb pentru dus, ca la intoarcere ma voi intoarce pe D650. ???? ????
Serios vorbind, eu cred ca e drumul bun, dar voiam o confirmare.
@Yoda: Da mulțumesc vacanta s - a terminat dar a fost una reușită!
De atunci a mai trecut o luna si 10 zile. La cum se misca turcii au mai coafat putin cu siguranță.
Toate cele bune și vacante frumoase!
@webmasterX: Este ok mulțumesc!
@Yoda:
”Aha, pai atunci e cu totul altceva, ca eu voiam sa intreb pentru dus, ca la intoarcere ma voi intoarce pe D650.
Neah... La dus eu merg pe coastă şi cu o singură oprire.
La întoarcere vreau să încerc această variantă ca alternativă la D 650 pe unde am tot mers de fiecare dată. Şi tot cu o singură oprire, la acelaşi hotel ales şi de tine, doar că tot pentru dus
@m liviu:
”Aceasta portiune de drum din ce imi aduc aminte era pe anumite tronsoane in lucru. Se mergea cand pe 2 benzi cand pe una. A fost putin mai greu.
Până la toamnă poate mai termină din lucrări, pentru că ştiu că turcii lucrează cu mare spor.
Aveam informaţii de vara trecută cum că drumul este bun, dar nu este un drum de viteză cum este D 650, de exemplu, şi atunci şi timpii sunt alţii.
La ce oră ai plecat din Denizli, pentru că ştiu că în Lara ai ajuns tare devreme?
@nicole33: Am plecat la 5.10 dimineața. Am oprit in benzinărie in Antalya pentru a alimenta pentru a lua țigări in ideea de a le trimite pe avion cu prietenii care au venit cu avionul din România. Cum știți terestru nu poti trece vama decat cu 2 pachete de persoană.
Am spălat masina. Aproximativ la 8.30 eram la hotel la ora 9.10... aveam micul dejun servit si go the beach...
@m liviu: Si iata ca a venit si SB-ul! O alegere foarte buna, dupa cum am vazut si din ecouri, este un hotel pe care au mai pus si altii ochii.
Si daca a mai si fost apoi cu balaceala, totul a fost minunat! Felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: Da mulțumesc frumos pentru vizită. A fost o experienta reușită fiind o opțiune în drumul nostru la un preț ok... Am avut si micul dejun inclus dar am preferat sa l servim in Antalya plecand devreme ????
@m liviu:
”Am avut si micul dejun inclus dar am preferat sa l servim in Antalya plecand devreme
Tot răul spre bine
Ai pierdut de bunăvoie un mic dejun plătit, dar cel mai probabil modest, la acest hotel de trei stele, însă ai câştigat cu certitudine mult mai mult luând micul dejun la un hotel Delphin
Mi-ar fi plăcut şi mie să plec dis de dimineaţă, doar că eu nu pot pleca la drum până nu-mi beau cafeaua pe îndelete (a se citi cu ţigările de rigoare) şi nu ciugulesc ceva cât de puţin.
@nicole33: Cand eram decat noi 2 ne cuplam cu încă un ???? si plecam la drum după amiaza conduceam dintr o bucată si eram dimineața la locație...
Dar a trecut ceva vreme de atunci am mai îmbătrânit si sa conduci unul singur e mai greu. Tu din ce am văzut conduci. Bravo ție. Soția nu vrea in afara țării sa conducă.