Am fost in Strobl pentru a petrece revelionul.
Am gasit la recomandarea unor prieteni o pensiune mica si cocheta in inima muntilor intr-un satuc marginit de un lac...
Pensiunea are 6 apartamente cu baie, bucatarie, living si dormitor, iar bucataria este folositoare pentru ca nu este asigurata masa nici macar dimineata.
Strobl - ul era superb amenajat in pragul sarbatorilor... seara era de vis... doar ca forfota se termina prea repede... iar dupa ora 20 nu mai era nici picior de om pe strada.
Pentru ca imi este foarte greu sa explic cat de frumoasa este zona... voi lasa pozele sa vorbeasca:)
Trimis de va21li in 15.04.10 12:51:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (va21li); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.71416700 N, 13.47527800 E - neconfirmate încă
Cu pozele m-ai convins, dar doar pe jumatate. Ai inceput cu o pensiune de care ai vorbit foarte putin. Povesteste un pic de localizare, nu toata lumea a auzit de Strobl. Austria si zona merita ceva mai mult decat cateva randuri.
Cat a fost cazarea pe noapte? Ce atractii sunt in zona?
piti iti raspund eu
Strobl este in Salzkammergut, pe malul lacului Wolfgangsee aproape de St. Wolfgang.
alte amanunte despre Strobl gasesti aici
despre o parte a atractiilor din zona am scris eu
Cazarea a fost 65 eur/noapte pentru un apartament.
Cat despre atractii... este destul de aproape de Salzburg si de Bad Ischl... dar probabil ca detaliile pe care as putea sa vi le dau eu palesc in fata descrierii facute de Bogdan DSN pentru zona respectiva... .