3 stele
Daca aveti ghinionul sa nu va functioneze ceva in camera, cum ar fi aerul conditionat, luati-va adio! Daca ati crezut ca scapati de badarania si nesimtirea romaneasca, ghinion, veti da peste cea ruseasca!
Mocheta din camera si holuri murdara si cu guma de mestecat lipita, baile nu sunt curatate cum trebuie: mucegai pe la imbinarile cabinei de dus.
Mergeti din timp la mese, chiar inainte de inceperea lor, altfel rusii halesc TOT!
Lasati prosoapele pe sezlong la piscina de la 8 dimineata, altfel nu mai prindeti loc!
NU cumparati inghetata la cornet: 1 EUR cupa mica!
Trimis de asit* in 14.08.08 10:05:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (asit*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.75152500 N, 31.45526500 E - neconfirmate încă
Imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta sau poate nu a fost chiar asa neplacuta dar te-au suparat pe tine unele lucruri si ai vrut sa te razbuni. Nu am inteles, daca nu merge aerul in camera iti iei adio de la ce? Camera se poate schimba.
Putina rugina pe la imbinarile cabinei de dus am avut si eu dar te asigur ca la orice hotel te-ai duce o sa gasesti unele chestii de reprosat la instalatia sanitara (urme de rugina la imbinaturi, chit sau silicon aplicat inestetic in unele locuri, faianta ciobita sau chestii de genul asta). Pana la urma sunt de acceptat unele mici defecte ca astea pentru ca nu se pot schimba sute de cabine de dus sau sute de mochete dupa fiecare turist care le distruge. Sunt reparate intr-un fel sau altul si desigur ca nu mai arata ca nou.
La mancare eu nu am avut probleme. Era destula pentru toata china, atat la restaurant cat si la bufetul de la piscina.
Si inghetata de ce cumparai? Nu era turcul ala imbracat traditional la restaurant, cu butoiul de inghetata care iti dadea gratuit cata puteai sa mananci?
- Aug.2013 Slabut... — scris în 20.09.13 de luluforte2000 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2011 Paradisul pe Pamant — scris în 15.08.11 de hori din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Un hotel ce iti satisface mai toate cerintele — scris în 23.04.10 de cristi46 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Merita toti banii! — scris în 21.09.09 de mirafrh din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Minunat — scris în 19.12.12 de flllo din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Super concediu — scris în 05.08.09 de mira1 din BOTOSANI - RECOMANDĂ