Frankfurt, un oras deosebit, prin curatenie, securitate si amabilitatea oamenilor.
Ajunsi in Frankfurt intr-o zi de iarna, ultima zi a anului 2007, am incercat sa identificam centrul comercial al orasului, noi fiind in Gara Centrala. Bineinteles ca nu am folosit mijloacele de transport in comun si am luat orasul la picior, astfel am putut admira sediile centrale ale marilor banci europene, precum si sediul FMI. In aprox. 1 ora am ajuns pe o strada inchisa circulatiei rutiere, pe care atat pe o parte cat si pe alta se aflau impozantele mall-uri. Pe care le-am luat bineinteles la rand in goana dupa cadouri si diverse amintiri din oras. Am incercat apoi sa ne mai plimbam un pic sa vizitam acea parte a orasului. Astfel am descoperit ca in Frankfurt se gasesc parcuri deosebit de frumoase, in care vara cred ca este foarte frumos sa stai. In drumul inapoi spre gara am descoperit o strada pe care erau numai magazine turcesti, care vindeau produse specifice, si sincer arata la fel ca zona Garii de Nord din Bucuresti. Dar bineinteles turci fiind totul era foarte curat si civilizat.
Gara este foarte mare si bine intretinuta, cat despre circulatia feroviara, infrastructura si trenurile din Germania nu cred ca mai are rost sa vorbesc.
Trimis de need_alex* in 24.02.10 12:26:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (need_alex*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2014 La pas prin Frankfurt — scris în 28.01.15 de AleDia din SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Schwalbach am Taunus prin ochii mei — scris în 27.01.15 de AleDia din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Bamberg, tablou medieval — scris în 12.02.16 de Radu Tudoran din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Mar.2014 Limburg an der Lahn — scris în 02.04.14 de ciprian.dima din OFFENBACH AM MAIN - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Zborul spre Frankfurt — scris în 26.07.13 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Seligenstadt, orasul german al lui Traian — scris în 23.07.13 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Saalburg - pe urmele strămoșilor romani — scris în 19.06.13 de ciprian.dima din OFFENBACH AM MAIN - RECOMANDĂ