La Caretta Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
La Caretta hotel si gazde primitoare
Tocmai ce m am intors din Grecia, insula Zakynthos unde am avut un sejur de 6 nopti cu mic dejun inclus la hotel La Caretta.
Am avut camera 111, cu vedere la strada. Camerele sunt mari, spatioase cu pat dublu si canapea, dotate cu o mica chicineta, cuptor cu microunde fierbator, frigider. Mobilierul este modern și curat.
Baia a fost cu duș, presiune la apa foarte buna, la fel baia arata foarte bine, totul curat si ingrijit, are si uscător de păr.
Curatenie s a facut zilnic, iar lenjeria si prosoapele au fost schimbate la mijlocul sejurului.
Pe terasa erau scaune si mese. Terasa era comuna cu alte camere, dar foarte mare. Am vazut camere si cu balcon propriu.
Micul dejun a fost cam acelasi in fiecare zi, iaurt, castraveti, rosii, branza, masline, sunca, oua, cascaval, carnati, cornuri, miere, gem, margarina, cereale, cafea, ceai, suc la dozator, apa.
Hotelul este situat in centru langa magazine si taverne, iar lipit de hotel este restaurantul propriu. Turistii romani cazati la hotel aveau 15% reducere la nota de plata.
Patronii sunt o familie, sotul grec, sotia Mihaela romanca. S au purtat exemplar pe toata perioada sejurului.
Trimis de princesela in 19.06.19 22:19:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thasos. Hotel Maria Zakynthos Hotel Andreolas Parga Vila Dini Lefkada hotel Nostos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (princesela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@princesela: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@princesela:
Buna!
Spune-mi te rog, cum era plaja cea mai apropiata?
Cu nisip, sau pietricele?
Statiunea este animata, cu ceva posibilitati de distractie, petrecere a timpului liber?
Cum sunt preturile si daca sunt posibilitati multiple de a face cumparaturi...
Multumesc!
@Dan Georgiu: Buna, eu mergeam la Ammos Beach era cu nisip și intrare lina in apa (cam 10 min de mers lejer)... plaja cea mai apropiată de hotel avea alge multe deci nu îți recomand. Statiunea este practic o stradă animata cu restaurante și magazine de suveniruri. Pentru cumpărături poți merge in Zakynthos cu autobuzul local. Preturile au fost decente un frappe între 2 și 3 euro, gyros 2 sau 3 euro, porțiile de mâncare începând cu 8 euro. Mancarea de la restaurantul La Caretta e foarte buna. Ca și excursii poți merge la Navagio pe mare, sunt agenții care au tot felul de excursii. Per total stațiunea este liniștită, daca vrei cluburi și viața de noapte poți merge in Laganas.
- Jun.2017 Cazare excelenta pentru vizitat insula — scris în 30.11.17 de alar din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ