hotelul e mai degraba de 3 stele sau poate chiar 2.
Am ajuns la hotel relativ repede, in 2 ore de la vama veche. drumul e destul de bun.
la hotel am parcat in fata hotelului, care are 10 locuri de parcare. Din fericire in ziua in care ne-am cazat noi, parcarea era pe jumatate goala. Parcarea insa este contra-cost, 10 leva pe zi.
Camera si baia sunt mari, relativ nou renovat, insa patul dublu este format din 2 saltele extrem de incomode, cearceafurile sunt vechi si par nespalate, la fel si prosoapele. Oricum pentru 4 stele nu aveai prosop de picioare si nici halat de baie.
Personalul nu vorbea bine nici o limba, adica sigur nu engleza, iar cand iti era lumea mai draga, in jurul orei 15-15:30 cei de la hotel dadeau muzica atat de tare la piscina incat era imposibil sa te odihnesti. Si ca si cum asta nu ar fi fost suficient cameristele (4-5 pe un etaj) tipau pe hol intre ele si buseau mobila din camera vecina, si cum peretii sunt din rigips aveai impresia ca a intrat cineva in camera sa te omoare.
Hotelul e situat foarte departe de plaja, la 15-20 minute de mers agale, nicidecum 400 m si mai trebuie sa urci si sa cobori vreo suta de scari.
Mancarea a fost cea mai proasta pe care am mancat-o vreodata. Doar in prima seara au avut gratar, pe un gratar de 60x40 cm (fara sa exagerez) pentru 500 de persoane. in rest meniul continea urmatoarele:
- mic dejun, pana la ora 10:00 - cascaval de soia, branza feta, masline, rosii, castraveti, omleta simpla si cu carnati cu soia, 3 tipuri de crenvusti (necomestibili), parizer, sunca cu soia si zgarciuri, paste fierte pe care puteai sa adaugi sos de rosii (bulion), smantana sau un sos cu mustar, FASOLE BOABE :)), 2 tipuri de paine toaste si chifle crude la interior, croisante ori mai arse ori daca pareau ok erau crude, chec (asta chiar era bun) si ceai, capuccino, ceva suc, cafea (probabil cu naut) - am baut 2 cafele si am adormit dupa fara probleme
- pranz, 12:00-14:00, aceasi sunca, branza feta, cascaval fff prost, paste, cateodata si paste cu branza, cartofi la cuptor, cartofi prajiti de aia congelati, tocanita din carne de porc
- snack: 12:00-17:00 - inghetata (accceptabila), grill (nu exista, decat scris pe hartie), pizza fff proasta, probabil din resturi
- cina, 18:00-21:00 - aceleasi paste fierte, mancare de pui cu ceapa, gen tocanita. Multa tocanita!!! aceeasi branza, cascaval, sunca
mai aveai la pranz si cina prajituri, dar ffff proaste, rareori puteam sa aleg ceva ok.
In schimb stateau bine la fructe: aveai portocale, grapefruit, cirese, mere, banane, piersici si nectarine
Piscina interioara e foarte mica
Piscina exterioare este formata din 3 piscine, una de copii, mica cu adancime de 70 cm, una mare cu adancime de 130 cm, si una medie cu adncime de 155 cm, in schimb apa era foarte rece si se incalzea dupa ora 14:00. In schimb prosoapele de la piscina erau foarte subtiri si pline de gauri, seslonguri insuficiente pentru capacitatea hotelului (noi ne asezam prosopul pe sezlong de la ora 8:00, ca sa fim siguri) si cu o umbreluta foarte mica la 2 sezlonguri, dar exista posibilitatea sa ramai fara umbrela pentru ca nu erau destule.
Bautura, o alta poveste, ideea e ca e forte proasta, cola locala acceptabila, iar cea alcoolica nu recomand. mie mi-a fost rau dupa un cocktail.
In concluzie... O MARE RUSINE!!!
Trimis de alina201 in 16.06.15 19:28:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alina201); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alina201: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@alina201 -
”... mic dejun, pana la ora 10:00 - cascaval de soia, branza feta, masline, rosii, castraveti, omleta simpla si cu carnati cu soia, 3 tipuri de crenvusti (necomestibili), parizer, sunca cu soia si zgarciuri, paste fierte...
Totuși cum ţi-ai dat seama că este vorba de cașcaval de soia , cârnați cu soia și șuncă cu soia?
Ai notat bucătăria și masa cu 0%, asta însemnând sub orice critică. Să înțeleg că nu ai mâncat și băut nimic timp de o săptămână?
”
In concluzie... O MARE RUSINE!!!
Într-adevăr.
Ca o curiozitate: crezi că ai fi beneficiat de mai mult cu aceiași bani pe litoralul românesc?
- Jul.2024 Bulgaria — scris în 07.07.24 de ux134724 din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Foarte bine — scris în 23.08.19 de mr_lord din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O soluţie bună — scris în 29.08.18 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Un concediu relaxant şi foarte plăcut — scris în 07.07.18 de tybiyacob* din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Kristal 2017 — scris în 23.08.17 de Azkalellya55 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Revenire la un hotel cu servicii de calitate — scris în 07.07.16 de pmarius din BRASOV - RECOMANDĂ
- May.2016 Nota 9,5 — scris în 31.05.16 de Cataeu din CONSTANţA - RECOMANDĂ