Am fost la acest hotel de Paste acum 3 ani. Hotelul este situat la distanta de plaja iar parcarea este foarte mica. Am beneficiat de pachet all inclusive. Conceptul all inclusiv la acest hotel: 3 mese pe zi la restaurantul hotelului la care sunt incluse sucurile si berea (bulgaresti).
Masa este diversificata si indestulatoare. Pe tot parcursul zilei (pana la ora 23 era atunci) se consuma bauturi de provenienta bulgareasca la barul din incinta (receptie), se poate inchiria terenul de tenis sau fotbal (este unul si acelasi). Tinind cont ca era frig afara nu era deschis la piscina exterioara. Piscina interioara se afla undeva la subsol si are dimensiunea de circa 10/20.
Pentru a veni in sprijinul celor care vor sa mearga acolo am sa adaug cateva poze.
Va doresc vacanta placuta!
Trimis de sadadifelippe in 30.06.09 13:37:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sadadifelippe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Bulgaria — scris în 07.07.24 de ux134724 din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Foarte bine — scris în 23.08.19 de mr_lord din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O soluţie bună — scris în 29.08.18 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Un concediu relaxant şi foarte plăcut — scris în 07.07.18 de tybiyacob* din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Kristal 2017 — scris în 23.08.17 de Azkalellya55 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Revenire la un hotel cu servicii de calitate — scris în 07.07.16 de pmarius din BRASOV - RECOMANDĂ
- May.2016 Nota 9,5 — scris în 31.05.16 de Cataeu din CONSTANţA - RECOMANDĂ