Statiunea Paralia este f aglomerata, f multi romani, dar este OK, plaja f curata, apa linistita si calda,
hotelul a fost OK, balconul imens, la hotel am luat doar micul dejun bufet suedez, multumitor pentru uni nu f pretentiosi ca noi.
Vremea a fost excelenta, am prins si o zi cu ploaie dupa amiaza torentiala ce mai rar vezi prin Grecia noroc ca in ziua aceea am fost plecati la Platamona sa vizitam cetatea,
merita vazute neaparat manastirile de la Meteora si am facut si o excursie pe insula Skiatos cu locuri foarte frumoase si plaia Koukounaries una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia cu un nisip auriu!!!
In concluzie un concediu de neuitat
Trimis de ovis2009 in 03.08.11 11:45:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ovis2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.27326090 N, 22.59746490 E - neconfirmate încă
@ovis2009, multumim pentru impresii, insa, conform regulamentului, articolul nu poate participa la concurs (au fost retrase punctele standard), sejurul fiind mai vechi de 3 ani.
Te asteptam si cu alte relatari, pe cat posibil de data mai recenta.
- Jul.2018 Vacanta la Paralia — scris în 30.07.18 de ciprian67 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel Kouros, Paralia Katerini — scris în 11.08.17 de calatorim_impreuna din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Sejur Hotel Kouros, 30 august 2016 — scris în 15.09.16 de 1234567890 din DEVA - RECOMANDĂ