Totul la cel mai înalt nivel
Am avut rezervare pentru 4 zile în septembrie și la check-in am avut surpriza să primesc upgrade de cameră de la standard la swim up, ceea ce a fost foarte convenabil să ai propria piscină, aceasta fiind o notă bună la adresa personalului din recepție.
Resortul este nou și frumos amenajat.
Camerele sunt mari, cu mobilier nou și paturi foarte confortabile. Curățenie peste tot, prosoape schimbate zilnic, așternuturile la 2 zile, minibarul aprovizionat zilnic!
Mâncare diversificată, proaspată și gustoasă.
Piscine mari, curate, multe tobogane, plajă foarte curată.
Echipa de entertainment a fost foarte valoroasă, iar serile s-au încheiat cu tot felul de spectacole la amfiteatru. Tot personalul din resort cu zâmbetul pe buze, tot timpul la dispoziția turiștilor!
Recomand acest resort, așadar cu siguranță voi reveni.
Trimis de callatis06 in 26.10.24 21:14:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (callatis06); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Un sejur de vis la Korumar Ephesus Beach & Spa Resort — scris în 27.11.22 de cris1971 din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Minunatul sejur la Korumar Ephesus — scris în 12.09.21 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 O vacanta reusita — scris în 06.12.20 de Calugaru din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel nou, dar servicii slabe! — scris în 04.07.18 de adr!an din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Frumos, dar nu recomand! — scris în 16.06.18 de ceedos din BUCUREşTI - nu recomandă