Ne-am intors de curand din Stalis unde am fost cazati la Koni Village, un hotel care se afla la 600 - 800 metri de plaja, fiind chiar langa una dintre strazile principale.
Am stat intr-un studio desi pe biletul de la agentie scria camera standard, a fost perfect deoarece aveam in camera o mini chicineta (frigider, aragaz, chiuveta, farfurii, pahare, etc.).
Nu a fost nevoie sa platim pentru aerul conditionat deoarece seara era racoare si se putea dormi cu geamul deschis.
Curatenia se facea o data la doua zile, doar se schimba gunoiul si prosoapele.
Trimis de denisaioana in 27.07.13 22:22:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (denisaioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.28798585 N, 25.44202387 E - neconfirmate încă
@denisaioana: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.