In perioada 12-17 iulie 2012 am rezervat un sejur la Hotel Kompas. Aflasem mai multe informatii despre acest hotel dar voiam sa vad personal aceasta destinatie.
Am ajuns in jurul orelor 12.30 si imediat cei de la receptie cu o amabilitatea deosebita ne-au inregistrat ne-au dat bratarile si ne-au recomandat si o camera foarte frumoasa nr. 240 aflata in corpul principal la etajul 1.
Camera foarte curata cu vedere spre HotelOrchideya si Magnolia. Curatenie se facea in fiecare zi.
Mancarea foarte buna si foarte diversificata. Nimeni nu se poate plange de meniul oferit: multe fructe, sucuri, inghetata, aperitive, bauturi alcoolice, bere ca sa nu mai vorbim de cate doua - tei feluri de supe, ciorbe, preparate din pui, vita, porc, pasare, preparate cu specific bulgaresc si nu numai.
De ziua mea 14 iulie, mi-au facut o surpriza cu un mare frumos si gustos tort insotit de o spumoasa sampanie numita ALBENA. M-a impresionat comportamentul tuturor celor cu care am intrat in contact in aceasta perioada.
Felicitari sincere doamnei manager pentru modul in care stie sa-si primeasca turistii. Voi reveni cu mult drag aici si la Hotel Magnolia unde am fost anul trecut si unde a fost excelent.
prof. Mircea PELEA
jurnalist
redactor TV
jurist
Trimis de mirceapelea* in 21.07.12 11:14:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur (Hotel Sofia), Balcik (Hotel Ju[iter), Albena (Hotel Magnolia).
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirceapelea*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Kompas Hotel" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor.
Te rugam mai multa atentie pe viitor, utilizeaza functia cautare de pe prima pagina a site-ului sa vezi daca exista pensiunea/hotelul/destinatia in cauza deja definita pe site, iar daca nu, o poti defini chiar tu la initierea reviewului.
- Jul.2019 Dezastruuuuu! — scris în 03.08.19 de Coracora din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel de toată jena — scris în 12.08.18 de Oanabibi2002 din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2016 Primeşti cât plăteşti — scris în 01.08.16 de Ciobi din BACIU [CJ] - nu recomandă
- Jul.2016 În cădere liberă — scris în 20.07.16 de alexandra25* din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Superior vacantei de 4 stele de la Palace Hotel Venus — scris în 14.08.15 de natalia p din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Bulgaria e in cadere libera — scris în 04.08.15 de danieln din CIUCHICI [CS] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Nu Recomand — scris în 04.08.15 de loolootza din BUCURESTI - nu recomandă