Am fost si noi aici dar ne cam pare rau ca exista si astfel de hoteluri. ca sa va spunem inainte de plecare am citit si noi pe net sa vedem cam unde ne vom duce si prin multele impresii nu foarte bune pe care le-am gasit dam si de acest site unde doamna simona sabau posteaza o experienta nasoala la acest hotel, lucru care partial este si adevarat din ce spune si doamna iar noi venim si cu alte adaugiri.
Adica citind acest coment ne intoarcem la firma de unde am cumparat biletul de vacanta si le spunem despre aceasta experienta a doamnei, iar cei de la agentie din arad de unde am luat biletele au luat legatura cu christian tour sa vada ce s-a intamplat in acest caz, precizandu-le celor de la firma din arad ca nu vrem camera la demisol. cei din arad cum spuneam au luat legatura cu christian tour primind de la acestia o confirmare ca nu vom primi camera la subsol (confirmare scrisa), si ca inurma sesizarii doamei hotelul a fost reevaluat si corespunde descrierilor facute in oferta.
Toate bune si frumoase pana aici plecam foarte increzatori spre destinatia aleasa, dar cand ajungem acolo in data de 28.08.2010 ce sa vezi uite lupul primim camera la demisol adica camera 704 pentru cei care au trecut pe acolo, iar pentru cei care nu sa nu treaca pe aici. in seara aceea am luat legatura cu firma din arad si cu cele 2 domnisoare reprezentantele christiana tour, firma din arad a fost foarte amabila dar domnisoarele... la insistentele firmei cele 2 domnisoare au venit si au discutat cu noi despre situatie dar raspunsul a fost ca le pare rau dar nu ne pot ajuta decat in urmatoarea zi, adica o noapte era pierduta pt. noi pentru ca desi cu confirmarea in mana am primit camera la demisol. sa nu mai vorbim ca la piscina hotelului trebuie sa mergi diminiata sa iti ocupi sezlong ca altfel ciciu loc, seara loc la masa din jurul piscinei ciuciu loc, intr-un cuvant naspa si pe cat puteti evitati acest hotel ca e jalnic.
Rusine christiana tour, sau poate o alta teapa data romanilor in care cu hartia in mana mori mancat de lupi, dar la asa firma ce pretentie de angajati sa avem. rusine celor doua domnisoare reprezentante christiana tour din grecia.
FRATILOR EVITATI CHRISTIAN TOUR SI EVITATI ACEST HOTEL.
Trimis de laviniu in 07.09.10 10:54:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laviniu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@laviniu, bine ai venit pe site, un review util, dar cam greu de citit, insa sa nu uitam ca referirile la orice agentie turistica, altele decat cele agreate de site sunt interzise!
@danoradea
Dupa cum scrie mai jos, referirile POZITIVE sunt interzise, fiind considerate reclama. Ori, firma de mai sus a avut parte in review de referiri NEGATIVE
”EVITATI CHRISTIANA TOUR
care sunt binevenite, pentru a ne ajuta sa ne alegem agentia cu care sa ne planificam concediul/vacanta. Drept ii ca, de suparare, autorul a stalcit putin numele agentiei, insa tot se intelege la cine se refera
- Aug.2010 Kolymbia Bay Art Hotel — scris în 14.09.10 de Adriana P din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Hotel de câteva... margarete — scris în 25.07.10 de un turist* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Sejur Kolyimbia Bay Art — scris în 03.07.10 de ARA din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Platesti 4 stele si gasesti 3 ! — scris în 03.07.10 de Dana Arad din ARAD - nu recomandă
- Jun.2010 Bataie de joc in Rodos — scris în 21.06.10 de simona sabau din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă