Kolo 77 Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Hotel Kolo 77 - Berlin, Germania
Koloniestr. 77, Mitte, Berlin, Germania
City break 27-30 aprilie 2018,102 euro (cazare si zbor Ryanair) /persoana
Cazarea a costat 135 euro/camera
Hotelul are o oferta generoasa de cazare pentru oaspetii sai si pentru toate buzunarele:ofera apartamente cu una sau doua camere pentru grupuri de muncitori, studenti, turisti caroara le ofera facilitati de preparat si servit masa si pentru relaxare. Locatie este aproape de toate tipurile de mijloace de transport in comun si de Alexander Platz cu atractiile turistice limitrofe.
Apartamentul ocupat de noi a avut o camera cu TV si baie proprie si o chicineta exterioara care are hol comun cu camera de dormit.
Camera a fost una cu un pat dublu si doua twin cu posibilitati de extensie, toate dotate cu echipamentul necesar, desi noua nu ne au trebuit atatea, dar asa am fost cazate, masa cu scaune pentru servit masa, dulap de haine, frigier, ceainic, prajitor de paine, vase si tacamuri. Chicineta, care nu se vede, are aragaz. cuptor si dulap cu vase de bucatarie. Baia este accesorizata cu tot ce trebuie.
Curtile interioare sunt populate cu plante si dotate cu mobilier de relaxare, servit masa sau cafeaua, sau pentru sah si table.
Eu am stat aici doar cu cazare. Hotelul are oferta de cazare si cu mic dejun
Pentru informatii suplimentare:
[...]
Trimis de ile57b in 02.07.19 20:49:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ile57b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 52.56690670 N, 13.38456990 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Kolo 77 Hotel, BERLIN" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus