Am stat o noapte la Hotelul Kestanbol, din Canakkale.
Hotelul este situat pe strada Hasan Mevsuf, langa Politia Canakkale. Din port ajungeti pe strada principala, drept inainte, la primul semafor faceti stanga si apoi pe prima strada la dreapta, iar hotelul este situat pe partea stanga, se vede ditamai firma, vis-a-vis de Carrefour si pe aceeasi strada cu alte hoteluri (ex. Bogaz).
Hotelul este f. curat, mobilierul nou si puteti bineinteles sa negociati pretul. Noi am negociat cam prost si am platit 33 euro de camera, fara mic dejun, dar cu siguranta puteti obtine mai bine.
Camerele sunt cu cate doua paturi de persoana si nu a acceptat sa stam decat cate doi in camera.
Mie mi-a placut f. mult hotelul si cred ca este o locatie f. buna pt dormit in drumul catre si de la... unde aveti de mers in vacanta.
Trimis de vyrusxulescu in 13.07.13 15:46:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vyrusxulescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.14859820 N, 26.40648587 E - neconfirmate încă