Am achizitionat biletul la hotel pe ultima suta de metri, nu am avut timp sa ma documentez prea mult.
Resortul se afla la 4km de Turguteris, (Kadicaleisi) destul de slab semnalizat, zona in care se afla e lasata cam in paragina desi se afla intre resorturi de 5 stele.
Cazarea s-a produs rapid, intr-o camera aproape de masa si piscina, cu inima stransa am accepta, am luat masa de pranz si am inceput sa cercetez locul de plaje de la mare. Plaja de nisip se putea trece de la un resort la altul fara probleme, dealfel nici nu ne-a pus bratara resortul fiind mic si ocupat in proportie de 50%. Hotelul are un ponton din lemn foarte lung si in coltul lui s-a amenajat pe fundul marii loc unde sa poti sa calci in nisip.
Hotelul mai are piscine, teren de tenis, teren volei beach, billiard, ping pong, toate in stare de functionare si foarte curate, dealfel toata locatia este foarte curata, desi este intretinuta de personal masculin. Sa nu uit, nu exista animatie muzica o pun baieti de la bar la ore adecvate. All se inchidea la ora 23, oo.
Mancarea o apreciez buna si foarte buna cu tot ce trebuie, legume, fructe, carne la toate mesele, de la 15-17 hamburger cu cartofi prajiti, de la 17-18 prajituri cu ceai turcesc, foarte bune toate.
Mentionez, colocatari mei erau germani, polonezi, englezi, bulgari, cativa romani si turci foarte civilizati. Nimeni nu se inghesuia de la 5 dimineata sa ocupe locuri la plaje si nici la piscina.
Camera noastra a fost tripla la parter, foarte curata, functiona totul, balconul format din gard viu dragut cu masuta si scaune.
Recomand hotelul acesta pentru cei care vor sa se odihneasca si nu sunt prea pretentiosi la mancare totusi este un hotel de buget.
Va doresc vacante placute!
Trimis de adrianbogdan in 10.09.13 13:01:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianbogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2012 Kerem Resort, langa Turgutreis, all inclusive — scris în 03.08.12 de lorenzolamas din BUCURESTI - RECOMANDĂ