Hotel ok, ieftin pt 4 stele, pe care intr-adevar le are
Am fost in acest hotel 3 zile, in iunie 2007, am platit 65 euro/camera/zi cu mic dejun, totul a fost la superlativ, camera mare, cu aer conditionat, baia superb decorata cu cabina de dus foarte frumoasa (din sticla) cu sampon, balsam, crema de corp etc. , prosoape si lenjerie schimbate in fiecare zi, micul dejun cu de toate, croissante, chec, tot felul de prajiturele, mezeluri, branzeturi, oua fierte, iaurt, cereale, suc natural de portocale, ceai, cafea, miere, gemuri etc.
Piscina super curata, gradina absolut superba, extraordinar de mare (nu exagerez, insa parea de hectare intregi, nu stiu exact ce suprafata are), panorama deosebita catre Golful Toroneos (golful dintre bratele Kassandra si Sithonia), foarte aproape de cel mai luxos hotel de pe bratul Sithonia, Porto Karras, ce mai, superb.
Puncte minus: daca nu ai masina, e de rau. Hotelul e sus pe un deal, cam la 1 km si de plaja si de statiunea Neos Marmaras, si cum nu exista trotuar, e cam greu sa mergi pe soseaua foarte intens circulata.
In rest, bratul Sithonia este extraordinar de frumos ca si peisaje, iar hotelul il recomand cu conditia sa veniti cu masina sau sa inchiriati o masina.
Pozele de pe site-ul hotelului reflecta realitatea, va asigur.
Trimis de theophillina in 09.10.09 21:02:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (theophillina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
sa inteleg ca pana la plaja e 1 km de mers? ma intereseaza si pe mine acum in iunie vreau sa merg cu copiii la o locatie spre Neos Marmaras
Din pacate, da, hotelul este departe de plaja, dar daca veniti cu masina e ok, insa in Neos Marmaras iti recomand doua hoteluri la care am stat eu si despre care gasesti reviwe-uri pe site (nu ale mele): Porto Carras, de 5 stele, foarte frumos, dar si destul de scump si Miramare Bungalows, hotel de 3 stele, foarte curat si ok, chiar pe plaja, insa plaja din fata hotelului nu e prea ok, insa poti merge pe plaja in alte locuri din apropiere. Vezi si tu review-urile si iti faci o parere. Vacanta placuta!
@theophillina -
buna, as vrea sa merg si eu aici si as vrea mai multe amanunte daca se poate. Eu nu am luat cu masa, se poate manca in apropiere sunt taverne, ai ce face seara, plajele sunt departe? ai ce vizita?
multumesc
@crisco - Hotel Kelyfos este aici: https://www.google. gr/maps/place/Kelyfos+Hotel/@40.083539,23.80703,15z/data=! 4m2! 3m1! 1s0x14a8a1a1d9ffee8b:0x343a37a8a551a361 si dupa cum vezi e cam departe de Neos Marmaras, insa daca veniti cu masina, e ok. In Marmaras sunt taverne bune chiar pe plaja, magazine, de toate. Puteti merge intr-un satuc traditional in apropiere de Marmaras si de Kelyfos, Parthenonas se numeste si e tare frumos. E si o taverna acolo sus de tot, destul de buna. Parthenonas e aici: https://www.google. gr/maps/place/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82+630+81/@40.120438,23.8125683,13z/data=! 4m2! 3m1! 1s0x14a8a3ca9a6b67d7:0x93c8d87366544787
Vacanta placuta!
@theophillina - n-am mai scris de mult pe site si vad ca nu ia link-urile cum trebuie sau nu le pun eu cum trebuie, habar n-am. insa cauta pe google maps kelyfos hotel si parthenonas halkidiki.
- Jul.2020 Kelyfos Hotel, hotelul pe care nu il vom uita — scris în 22.07.20 de irina1991 din MEDGIDIA [CT] - nu recomandă