Am fost acolo cu o prietena, iar apartamentul in care am stat, ne-a costat doar 40 de euro cu micul dejun inclus.
Curatenia si calitatea serviciilor sunt cuvintele de baza ce caracterizeaza acest hotel. Amabilitatea peronalului hotelului este intr-adevar de apreciat. Micul dejun consta in bufet suedez, astfel incat puteai așlege orice. Nu am luat all inclusive deoarece statiunea este plina de restaurante destul de bune (Pampo D'Oro, Andersen).
Piscinele sunt curatate in fiecare seara, asa ca puteti fi linistiti in ceea ce priveste sanatatea. Barul hotelului este unul foarte bun, care pe langa produsele de calitate si servirea extraordinara iti ofera si o muzica superba. Un alt plus este apropierea de Nesebar, un adevarat centru al muzeelor.
Asadar, Karolina complex e un micut loc de rai unde oricine poate avea o vacanta splendida!
Trimis de laurik_8686 in 26.08.09 19:30:30
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurik_8686); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.66798472 N, 27.70786285 E - neconfirmate încă
plaja este destul de aproape de hotel, aproximativ 100 de metri, si este foarte curata.
despre parcare n-as sti sa ti spun mare lucru... imi pare rau
- Jul.2013 Hotel de 2 stele catalogat la 4 stele - tipic bulgaresc — scris în 23.07.13 de george_a din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Un hotel bun — scris în 19.08.09 de alver din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 O super-vacanta, fara exagerare — scris în 27.05.10 de dianamm din DR.TURNU-SEVERIN - RECOMANDĂ