Experienta placuta la Karidi Beach Apartments
Karydi este de fapt o foarte mica localitate, adiacenta Vourvourou, sat de vacanta pentru profesori, medici si alte categorii sociale asemanatoare (conform gazdei). Este o oaza de liniste, cu probabil cea mai frumoasa plaja din Sithonia - parcarea din spatele Karydi Beach Apartments (voi prescurta "KBA" de acum incolo) era mereu plina cu masini venite din alte parti.
Revenind la KBA - am facut rezervarea prin dialog pe e-mail cu gazda, pe numele ei Mary. Vorbeste excelent engleza si e foarte deschisa si dispusa sa ajute. Nu a fost nevoie de avans, probabil din cauza gradului mic de ocupare (era sfarsit de sezon).
Am stat in camera 201, la etaj. Dotari: pat dublu, masuta, sifonier, safe electronic, comoda cu oglinda, televizor LCD 19", aer conditionat. In bucatarie se mai afla un pat de o persoana, pe langa dotarile tipice - plita electrica, frigider, vesela si tacamuri. In baie veti gasi dus cu cortina. Apa calda a fost non-stop.
Curtea este mare si spatioasa, cu leagane, balansoar si alte aparate de ditractie pentru copii. Tot in curte este si parcarea, acoperita. Undeva in dreapta vilei, cum stai cu fata la ea, cred ca se pregatesc sa puna in functiune o piscina.
Ma repet, dar merita: plaja e superba. Am inchiriat o masina pe durata sederii in Grecia si am fost si pe alte plaje din Sithonia, dar nimic nu se compara cu Karydi.
Karydi si Vourvourou nu ofera mare lucru la capitolul distractie. In afara de inchiriat barca cu motor pentru a te plimba de capul tau prin golfurile din zona sau imprejurul insulei Diaporos, pentru distractie sau alte locuri de vizitat trebuie sa va deplasati. Intrebati cu incredere gazda, recomandarile ei au fost corecte.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinux); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.19202900 N, 23.80781400 E - neconfirmate încă
- Jul.2016 Karidi Beach Apartments — scris în 07.01.17 de monasta din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Karidi Beach apartments - pentru acces facil la cea mai buna plaja din Vourvourou — scris în 17.08.14 de shobo din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Nota 10 — scris în 10.01.13 de pixooxiq din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Impresii foarte bune! — scris în 15.08.10 de sonja.christina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Concediu super reusit la vila Karidi! — scris în 10.07.09 de crisp* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ